Tuto 157 Posted November 30, 2017 Pozdrav natjecateljima i posjetiteljima! Uspješan odabir parova! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 30, 2017 Pozdrav prijatelji.... Prije 6 dana sam bio vodeći,danas samo četvrti....i ja samo da kažem....sve čestitke najboljima!!Što se događa u poslednjim danima u odabiru parova sa mnom ....nemam blage veze ali tako ne smijem više igrati...zato naredni mjesec idem na puno drugog izbora nema.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 1, 2017 20 hours ago, roberth said: Pozdrav prijatelji.... Prije 6 dana sam bio vodeći,danas samo četvrti....i ja samo da kažem....sve čestitke najboljima!!Što se događa u poslednjim danima u odabiru parova sa mnom ....nemam blage veze ali tako ne smijem više igrati...zato naredni mjesec idem na puno drugog izbora nema.... A,šta tek da ja mislim o mojem tipovanju! Ili popustila koncentracija, ili napustila sreća. Previše iznenađenja kod 'sigurnih' parova. Sretno i dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites