tommyboy 1 Posted January 15, 2007 Sonderjyske - kolko je siguran taj par i ima li neko 2 dobra para za danas? tečaj nije bitan Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted January 15, 2007 Sonderjyske bi trebao dobiti,ali igraju jako sareno ove godine,pa kod njih nista nije sigurno.Meni se cini MoDo kao dosta siguran.Imaju sansu da skoce na tablici,da u razigravanju dobiju lakseg protivnika.Poslije 3 poraza,dobili su Linkoping u gostima,vrijeme je da dobiju i kuci.A Lulea ne briljira u gostima.Koeficijent je 1.80.Nisam bas neki strucnjak za hokej,ali nadam se da ce ti pomoci moje razmisljanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted January 15, 2007 Sonderjyske bi trebao dobiti,ali igraju jako sareno ove godine,pa kod njih nista nije sigurno.Meni se cini MoDo kao dosta siguran.Imaju sansu da skoce na tablici,da u razigravanju dobiju lakseg protivnika.Poslije 3 poraza,dobili su Linkoping u gostima,vrijeme je da dobiju i kuci.A Lulea ne briljira u gostima.Koeficijent je 1.80.Nisam bas neki strucnjak za hokej,ali nadam se da ce ti pomoci moje razmisljanje. promasena analiza,MoDo pukao.Lulea je ipak briljirala u gostima,izgleda!!!!!!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted January 16, 2007 GKS Tychy-Zaglebie 1=1.40 Biel-Martigny 1=1.20 na ove 2 tekme je igralo pola europe jer su to čiste pobjede i to s nekoliko golova razlike, ali me stvarno zanima jel moguće da to prolazi jer mislim stavit dosta love na ta 2 para. poprad doma dobiva skalicu isto jer im treba za playoff, ali opet ni to nije zicer. još su mi ova 2 para najdra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 16, 2007 Biel-Martigny 1=1.20 U supersportu imaš @1.40 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 16, 2007 U supersportu imaš @1.40 Vidim sad da je i u supersportu pao na 1.35...meni je Biel zicer dana tako da sam i ja stavio veće novce na njega... A Anaheim će na neki noćni combo najvjerojatnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 16, 2007 Ja sam Biel stavio na dva listica i takodjer su on i KooKoo po meni danas tip dana. KooKoo je dobio pa se nadam da ce i Biel. Sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 16, 2007 Ja sam Biel stavio na dva listica i takodjer su on i KooKoo po meni danas tip dana. KooKoo je dobio pa se nadam da ce i Biel. Sretno Kookoo se našao i na mom listiću..drhtao sam dozadnjih sekundi...jedva 3:2 Za Biel se ne brinem,nakon prve trećine vode 3:0 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites