MLB 1 Posted January 18, 2007 Frolunda - Malmo........1........1.60......8/10 Necu puno gubit vrijeme oko ovoga para....Frolunda dvije izgubila u nizu i time si dodatno smanjila izglede oko ulaska u playy off...na svome ledu dobili su puno jace momcadi od Malma....za kojeg znamo da je na dnu ljestvice i nemaju nikakve sanse za bilo sto drugo osim doigravanja s nizim rangom...dok Frolunda kako tako zivi u nadi....kvota 1.6 mi se prilicno svida....i mislim da posto poto moraju ovo dobiti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLB 1 Posted January 18, 2007 (edited) Hifk -Ilves.........1.......1.75......9/10 Hifk na sestom mjestu sa po dvije utakmice manje...igraju toplo hlaadno kako vani tako i doma...valjda odvisno kakav im je dan......jednu dobiju jednu izgubiju...i tako u nizu....zadnju su izgubili u gostima kod laperante 2:1....sad docekuju Ilves koji je desti....imaju dvije pobjede kod kuce...Tps na produzetke i Jvkasliju 6:0...Ilves ima jako los score kod Hifka od 11 odigranig utakmica dobili samo dvaput...Ilves ima velik broj ozljeda u momcadi....stoga dajem prednost domacinu.... Ilves 33 KUDROC Kristian D *** INJURED Ilves 51 M Edited January 18, 2007 by MLB Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 18, 2007 Razmisljao sam o ta dva para da ih uplatim u nekom sistemu ali ipak nisam.... Sretno http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites