Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prodajem Tv karticu(prva klasa,sa daljinskim,sa teletekstom,sa radiom,i još nekim naprednijim stvarima)+vodoo 3 3000+ISDN Adapter+napajanje(2 kom.)+joystick za kompjuter, dajem sve za 200kn

kontakt:stipe86st@net.hr

Posted

Vrhunski Sony reciever STR-DE545,ima sve funkcije koje vam mogu pasti na pamet,u perfektnom stanju, prodajem hitno.Cijena po dogovoru

kontakt: stipe86st@net.hr

• 1 year later...
Posted

Izgleda da je stipe u gadnim dugovima kad sve rasprodaje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

eee ta kladionica...

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Znaš da me ovo uopće nebi čudilo. Poznajen jednog, nije sad da smo si jako dobri, ali znamo se, tip je rasprodao sve vrijedno u kući da bi imao za kladaru. TV koji je prije mjesec dana 5000kn je dao za 1300, kupio bicikl za 1200kn prodao ga za 300kn.......uglavnom znam ekipu s kojom se dru

Posted
Znaš da me ovo uopće nebi čudilo. Poznajen jednog, nije sad da smo si jako dobri, ali znamo se, tip je rasprodao sve vrijedno u kući da bi imao za kladaru. TV koji je prije mjesec dana 5000kn je dao za 1300, kupio bicikl za 1200kn prodao ga za 300kn.......uglavnom znam ekipu s kojom se dru
  • 3 months later...
Posted

Prodajem karte za utakmice Hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu....

Kategorija 2, cijena 500 € po komadu :uredu:

Zar tu nema ona fora da tvoje ime mora biti na ulaznici, tako da bi spriječili preprodaju ulaznica :hysterical: