Skorpion 3 Posted March 3, 2006 Evo kako bi po meni forum bia prakticniji ... Bet-Club Forum - Obavijesti, prijedlozi i pitanja - Odrzavanje Foruma (posto je to za modove i admine, mi obicni mstnici ovo nebi tribali ni vidjeti) - Software Prognoziranje rezultata (nek raspored ostane isti, s tim da se u poredine kategorije dodaju sticky teme s vijesti iz tog sporta, linkovima) Kladjenje i kladionice - Natjecanje - Expekt.com liga - Natjecanje - Listic dana - 99% Fixed - SPECIAL - Kladionice - Online - Strategije upravljanja novcem Bet-Club OFF topic - Live - Kladjenje OFF topic Tako da vise nebi bilo podforuma Start, jer i nema nekog smisla, predstavljenje i tesirati se moze i u Kladjenje OFF topic. Vijesti i obavijesti spojiti s podforumom prijdlozi i pitanja, obavijest ce inako bit sticky. Uvodjenjem natjecanja listic podforum Listici bi preimenova u Natjecanje - Listic dana i svakoj grupi dao posebnu sticky temu. Vasa crna lista taj podforum mi i nema nekog smisla o tome mozemo pisati u podforumu Kladionice Online i u Kladjenje OFF topic. Podforumi i linkovi su potpuno bespotribni, bolje u svakom odredjenom podforumu staviti sticky temu, prakticnije i jednostavnije. Eto, pa odlucite jel triba reogranizacija ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 3, 2006 Nije loša ideja - vidit će mo šta nadle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 4, 2006 Evo, malo sam reorganizirao... :o Quote Share this post Link to post Share on other sites