ivsa 2 Posted January 24, 2007 (edited) Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif U NHL-u su se odmarali. U NBA je odigrano 6 utakmica. 3 pobjede gostiju i 3 pobjede domaćina. Izdvajamo pobjedu Phoenixa (127:105) koji nastavlja sa pobjedama i pobje Edited January 24, 2007 by ivsa Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 24, 2007 Jutro svima.... Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 24, 2007 Moji parovi za danas pa komentirajte 20:15 Hrvatska-Danska - 1 - 1,45 8/10 18:15 Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 24, 2007 Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Ivsa otvorio današnji topic. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Jutro u Rijeci kišno. Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 24, 2007 Ja cekam Hrvatsku na jucerasnjem gdje sam ih kombinirao sa jesenicama.... I vjerojatno ih danas kombiniram sa Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted January 24, 2007 da to sam i ja pomislio jer je je panathinaikos rasterećen, a isto tako bi i cibona trebala dobit jer je juventut siguran prolaznik Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted January 24, 2007 sretno svima danas. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted January 24, 2007 stavit ću 10 kn na partizan X2 lille 1 SA 1 Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted January 24, 2007 stavit ću 10 kn na partizan X2 lille 1 SA 1 vrijedi probati.mene muci barselona,staviti je ili ne? Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted January 24, 2007 na drugi listić phoenix cibona hrvatska yan/zheng ulog: 40 kn Share this post Link to post Share on other sites
Piroman 0 Posted January 24, 2007 Jutro svima! Evo da i ja predlo Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 24, 2007 Meni je još prošli tjedan zapela za oko utakmica Panathinaikos - Partizan. Mislim da bi to mogla biti namještaljka. Treba probati na Partizan jer su Grci osigurali 1. mjesto dok se Partizan bori za prolazak u 2. krug. Osim toga, mislim da je trener Panathinaikosa Srbin a tko će kome pustiti ako ne svoj svome. Osim toga za tog trenera sam čuo da voli malo razbuditi momčad ( sa šokantnim porazom ) prije drugog kruga natjecanja. Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 24, 2007 Meni je još prošli tjedan zapela za oko utakmica Panathinaikos - Partizan. Mislim da bi to mogla biti namještaljka. Treba probati na Partizan jer su Grci osigurali 1. mjesto dok se Partizan bori za prolazak u 2. krug. Osim toga, mislim da je trener Panathinaikosa Srbin a tko će kome pustiti ako ne svoj svome. Osim toga za tog trenera sam čuo da voli malo razbuditi momčad ( sa šokantnim porazom ) prije drugog kruga natjecanja. Trener Panathinaikosa je bivši Partizanovac Obradović, a i me Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted January 24, 2007 Trener Panathinaikosa je bivši Partizanovac Obradović, a i me Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 24, 2007 Ja sam puknuo 120 Kn na Partizan ( koeficjent je u Share this post Link to post Share on other sites