Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

N-LIGA PRVAKA - 1/8 finala, uzvrat

FC Barcelona-Chelsea 1 2,25 super sport

ulog 10

Stavio sam na Barcelonu iako će ta utakmica biti zajebana. Svi su nabrijani...

Posted

Villarreal(-2+)-Glasgow Rangers

uto 20:45 1 2,70

Ulog: 10

Villareal ove godine nema poraza u ligi prvaka uz omjer 4 5 0. Kod kuće su primili 1 gol u 3 utakmice i to od Benfice, a izdr

Posted

1247 mg/Barcelona - Chelsea 20:45 (šest golova ili više na utakmici) koef. 12.50 (FAVORIT)

Barcelona je ekipa koja nezna igrati tako da čuva rezultat. Njihova svaka tekma je melem za oči i uvijek idu na pobjedu pa će tako , nadam se , biti i ova. Chelsea mora stiskati i zabijati jer samo golovi ga vode dalje. Imam feeling da će ovo biti "biser" ovoga kola LP što se tiče pogodaka!

Ulog 10

P.S.

Posted
1247 mg/Barcelona - Chelsea 20:45 (šest golova ili više na utakmici) koef. 12.50 (FAVORIT)

Barcelona je ekipa koja nezna igrati tako da čuva rezultat. Njihova svaka tekma je melem za oči i uvijek idu na pobjedu pa će tako , nadam se , biti i ova. Chelsea mora stiskati i zabijati jer samo golovi ga vode dalje. Imam feeling da će ovo biti "biser" ovoga kola LP što se tiče pogodaka!

Ulog 10

P.S.

Posted

FC Barcelona-Chelsea 01 2.00 (SuperSport)

Ulazem: 10 bodova

Barca je pokazala svoje. U gostima je pobjedila vec Chealsea i ne vidim razlog zasto sada ne bi mogli.

Iako ih je pobjeda mozda dovela u poziciju da misle da mogu bez problema dobiti, vjerujem da ce im trener http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif, utuviti u glavu da sada dobe Chealse.

Prošli omjeri ovih dvaju rivala su isli u korist Barci.

Iskreno volio bih da Chealsea dobije, ali nekako sumnjam u to i neka bolji pobjedi.

Moja prva http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Posted

2,5/Barcelona - Chelsea 2 @ 1.80 Favorit

Ovaj put vjerujem statistiki i instinktu, a H2H kaze:

Chelsea - Barcelona FC 1:2 :o

Chelsea - Barcelona FC 4:2 :o

Barcelona FC - Chelsea 2:1 :o

Barcelona FC - Chelsea 5:1 :o

Chelsea - Barcelona FC 3:1 :o

Ulog 10/10

GL

:o

Posted

Villarreal-Glasgow Rangers uto 20:45 tip 2 koef. 9,50 supersport 10/10

Dado Pršo je jedini razlog (osim velikog koeficijenta) zbog kojeg igram na Glasgow...

Posted

Juventus-Bremen

Tip: 1

Kvota: 1,50

Kladionica: Super Sport

Juve mora dobiti ako misli ići dalje. Kapelo danas mo

Guest theboss5
Posted

Villareal-Glasgow Rangers 1 1,60 Supersport

Glasgow igra bez Dade Prše( 3

Guest theboss5
Posted

Villarreal-Glasgow Rangers   uto 20:45 tip 2 koef. 9,50  supersport 10/10

Dado Pršo je jedini razlog (osim velikog koeficijenta) zbog kojeg igram na Glasgow...

DADO PR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...