thezemo 0 Posted March 8, 2006 Lyon-PSV daje gol 2 koef 2,25 Hrv. Lutrija ulog 10 Iako PSV slovi kao momčad koja u svojem prvenstvu daje puno golova, to ne pokazuju u Ligi Prvaka. Kod nisu zabili gol Lyonu, pa vjerujem da niti neće danas u gostima. Lyon ima čvrstu obranu, 90% osiguran naslov u svojoj ligi te zato daju sve od sebe u LP. Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted March 8, 2006 Arsenal - Real M. (poluvrijeme kraj 1/2) koef. 29 (Stanleybet) Mislim da se neće ponoviti Realova loša predstava u Madridu i vjerujem u Realov prolazak u daljnje natjecanje. Pošto ovaj mjesec igram na taktiku visokih koeficijenata tako i ovaj par neće biti iznimka. Ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites
supersonični majstor 0 Posted March 8, 2006 ajmo sad jedan domoljubni... cibona - benetton 1 2,1 SS super šansa ulog 10/10 Cibona ima jedan lijepi niz u euroligi, danas će ga valjda nastaviti, mislim da je benetton klasu slabiji od prethodnih protivnika, a ovaj koef u basketu ću svakako iskoristiti. Share this post Link to post Share on other sites
zik@ 0 Posted March 8, 2006 Lyon-PSV Eindhoven 1 (1.80) Supet TIP,Super sport Ako se netko ima pravo nadati da je jednom nogom gotovo sigurno u sljedecm krugu, onda je to frncuski prvak. Junhino i njegovi suigraci uspjeli su odoljeti svim nizozemskim napadima, jedan brazilcev velemajstorski udarac nesmotrenost njegova sunarodnjaka na vratima PSV-a odlucili su o pobjedniku prve tekme.. Francuzi neigraju u blistavoj formi, u velikoj su prednosti i siguran sam da ce je na Geraldu uspjet sacuvat. ULOG 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted March 8, 2006 SC Lustenau-Rapid Beč tip 2 1.90 @ Favorit Kup utakmica u kojoj rapid mora pobjediti da vrati malo samopouzdanje nakond poraza za vikend od austrije!!! Ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 8, 2006 Lyon-PSV Eindhoven @ 1.6 Ulog 10 Mislim da ne treba neki veliki komentar. Lyon je dobio PSV u gostima, a doma ce to samo potvrditi. (nadam se da nece biti kao i sa Chealseaom, jer je to sramota, da sudac nije sudio onaj NE penal, onda bi ja sada imao pare u djepu i dobio prosli par :P ) Sretno svima. Nisam napisao da igram 01 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Dakle Pobjeda Lyona ! S time da Lyonu pashe i 0, no veliki klubovi ne prepuštaju stvari slučaju, vidjet ćemo naga Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted March 8, 2006 Fenerbahce-Galatasaray 1 2,00 super sport ulog 10 Igram na sreću iako je veoma moguće sranje vezano uz rez. Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 8, 2006 Liverpool/odg-Benfica 2 @ 1.9 SuperSport Ja ću ponovit par što je Share this post Link to post Share on other sites
nebop 0 Posted March 8, 2006 Fenerbahce - Galatasaray 2@2.80 19:00 Ulog 10/10 Favorit, To je kup pa neznam sto bih napisao osim da nekako vjerujem Galatasarayu. Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted March 8, 2006 Florida-Ottawa 02 Florida nije dobila Ottawu od 2003. nijednom. Mislim da visokoplasirana Ottawa mora dobiti Floridu s dna liste. Dodatne statistike mo Share this post Link to post Share on other sites
karl5 0 Posted March 8, 2006 Sao Paulo-Cienciano 01 1.25 8.3. 23:55 (SuperSport) :? Iskreno prvi put čujem za ove klubove, ali ako uleti uleti. :? Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted March 8, 2006 Liverpool/odg-Benfica 2 @ 1.9 SuperSport Liverpool je momcad koja malo prima a i malo daje, jos Rafa najvljuje da im je primarni cilj sacuvati svoju mreznu praznu. Stoga je moj izbor jedan ili oba ne daju gol. Zlog 10/10 GL :o Iako sam ocekiva da Benfica nece dat gol, ispalo je dobro jer Liverpool nije da gol :P Share this post Link to post Share on other sites