Dwiz 65 Posted March 5, 2006 Pravila natjecanja: 1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma 2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted March 8, 2006 Le Havre-Guingamp 1 2,00 ulog 10 Stavio sam 3 para za redom pa neznam više koju glupost da napišem. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 8, 2006 Setubal-FC Porto @1.8 tip 2 Ulog: 10 (dok josh imam s cime ulgat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif) hehehe) Naime Porto je od 7 medjusobnih susreta dobio 6, a 1 su igrali izjednaceno. Svi znamo da Porto moze kada se potrudi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Mislim da bi ovo mogao dobiti bez vecih problema. Share this post Link to post Share on other sites
Manga 0 Posted March 8, 2006 Kufstein-Leoben TIP 2 KOEF. 2.50 pet 19:00 SUPERSPORT DOBIT Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted March 9, 2006 St. Truiden-Anderlecht 02 Prvoplasirani u gostima kod 15. Mislim da se pobjednički niz Anderlechta nastavlja. St.Truiden je ove godine doma sve utakmice igrao neriješeno, a Anderlecht je ove godine uglavnom sve dobivao, izgubio samo jednu u gostima, a jednu doma neriješeno odigrao. tip 02, koef. 1.70, Supersport ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites
karl5 0 Posted March 9, 2006 :idea: St. Truiden-Anderlecht 02 1.70 10.3. 20:30 (SuperSport) :idea: ulog 10 Pratim malo Anderlecht u zadnje vrijeme u vidim da je ušao u dobru seriju odigranih utakmica, prvi je na tablici - sa samo 2 boda prednosti ispred Standarda i mislim da neće dopustiti da ga 15. sa tablice - St. Truiden porazi te da će ići po bodove koji mu svakako trebaju za nastavak Jupiler League. Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 9, 2006 Twente Enschede-Breda tip1 1.75(20.30h)Supersport Ulog 10/10 twente je u sjajnom nizu od 6 zanjih tekmi uzeo je 16 bodova dok je breda u isto toliko tekmi uzela smo 8 bodova i teško da mo Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted March 10, 2006 Bastia - Sete (zbroj golova -3+) tip 2 (koef. 4.99) Stanleybet Prvoplasirana bastia ima šansu za laka tri boda protiv zadnjeg Sete-a. Ali kako sam uvjek padao na ovakvim tipovima prvi protiv zadnjeg, tipujem na Over -3+ iz razloga da Sete iznenadi jednim golom ili mo Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted March 10, 2006 -5/Sharapova M. - Jackson J., tip 1, @1.90, HL, 10/10 Ovaj se susret igra u okviru 2. kola WTA turnira u Indian Wellsu. Igra se na otvorenom. Podloga je tvrda(hard), a nagradni fond je $2.100,000. Ruskinja Maria Sharapova je trenutno 5. igračica na WTA ljestvici s 2574 boda, dok se Amerikanka Jamea Jackson nalazi na 90. mjestu sa 305,50 bodova. Maria Sharapova ro Share this post Link to post Share on other sites
Hrvat 0 Posted March 10, 2006 Francuska 2.liga Montepllier-Sedan=X (2.70) supersport Ovaj par mi se cini najizgledniji danas i montepllier i sedan su jednake momcadi i najizgledniji rezultat je 1:!,pa zato mislim X!!!! Ulog:10/10 Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted March 10, 2006 Haarlem - Helmond Sport 1 @ 2.05 Zderic Moj pick se temlji na dobroj formi Haarlema. a i u medjusobnim susretima Haarlem je bia uspjesniji na domacem terenu. Ulog 10/10 GL :o Share this post Link to post Share on other sites
zik@ 0 Posted March 10, 2006 St. Truiden-Anderlecht 02 Nemam tu sta puno objasjavat .... tip 02, koef. 1.70, Supersport ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted March 10, 2006 Haarlem-Helmond Sport poluvrijeme/kraj tip 1/1 početak 20:00 Taj harlem je čudo od kluba uspjeli su se iz samog začelja dići do samog vrha nizozemske druge lige. I to samo u mjesec dana. Izgleda da su ušli u dobru formu i da ih nitko nemo Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 10, 2006 603 - Bastia-Sete - pet 20:30 - SuperSport Tip: 1 Kv.: 1,50 Ulog: 10/10 Igra prvi u brbi za prvu ligu, protiv zadnjega koji ispada. Share this post Link to post Share on other sites