Tuto 157 Posted January 30, 2020 Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova! Vaš komentar ovdje je dobrodošao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 30, 2020 11 hours ago, Bukovik813 said: Tuto druze zanima me kako se dobijaju ovi poeni,da li se oni dobijaju kao poeni za najbolja tri igraca u mesecu ili kako ide oko toga? Do sada su nagrade u obliku vrijednosnog bona dobivala prva dvojica natjecatelja. Sve se vidi u rubrikama 'Nagrađeni natjecatelji'. Kako je ovo privatni forum, do sada je vlasnik foruma Dwiz je osobno svojim novcem nagrađivao dobitnike. Nagrada su se isplaćivale sa određenim vremenskom odmakom, ovisno kako je Dwiz mogao kupiti nagradni bon. Budući je ovo natjecanje više druženje nekolicine starih članova foruma (dobrih prognozera) zbog osobnog prestiža u prognoziranju, nego za vrijednosni bon, to će i forum trajati dok to bude njima interesantno, a Dwiz će dijeliti nagrade dok to financijski bude mogao ili dok ga štogod drugo ne spriječi. Ja osobno besplatno vodim i održavam forum. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bukovik813 0 Posted January 30, 2020 3 hours ago, Tuto said: Do sada su nagrade u obliku vrijednosnog bona dobivala prva dvojica natjecatelja. Sve se vidi u rubrikama 'Nagrađeni natjecatelji'. Kako je ovo privatni forum, do sada je vlasnik foruma Dwiz je osobno svojim novcem nagrađivao dobitnike. Nagrada su se isplaćivale sa određenim vremenskom odmakom, ovisno kako je Dwiz mogao kupiti nagradni bon. Budući je ovo natjecanje više druženje nekolicine starih članova foruma (dobrih prognozera) zbog osobnog prestiža u prognoziranju, nego za vrijednosni bon, to će i forum trajati dok to bude njima interesantno, a Dwiz će dijeliti nagrade dok to financijski bude mogao ili dok ga štogod drugo ne spriječi. Ja osobno besplatno vodim i održavam forum. Pozdrav. Tuto druze nisi me razumeo bas najbolje,nisam ni ja ovde na forumu najmanje zbog novca i zbog para nego sam mislio na ove poene Member's total reputation kako se oni dobiju dal dobijaju njih najbolja tri prvoplasirana na kraju meseca svako po bod barem ili vise to me zanima samo druze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 30, 2020 7 hours ago, Bukovik813 said: Tuto druze nisi me razumeo bas najbolje,nisam ni ja ovde na forumu najmanje zbog novca i zbog para nego sam mislio na ove poene Member's total reputation kako se oni dobiju dal dobijaju njih najbolja tri prvoplasirana na kraju meseca svako po bod barem ili vise to me zanima samo druze? Izvini na nerazumjevanju. Bodovi koje pitaš dobivaju se za aktivnost na forumu, tj. nakon određenog broja objavljenih postova. Nije u korelaciji sa natjecanjem. Ti si za sada u grupi 'Početnik', a kada ćeš koraknuti dalje, ne znam jer nemam uvid klasifikaciju bodovanja aktivnosti. To bi ti Dwiz znao odgovoriti. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites