Tuto 157 Posted September 1, 2020 Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova! Vaš komentar ovdje je dobrodošao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 1, 2020 Sponzor natjecanja Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga kolovoz 2020. Tuto Iskrene čestitike! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 1, 2020 Pozdrav svima. Neocekivano sam napustio takmicnje pri kraju proslog meseca jer mi je u sredu uvece pozlilo pa me u toku noci operisali. Za sad je sve u redu pa se nadam da cemo se ovaj mesec druziti i takmiciti. Srecno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 1, 2020 7 hours ago, PERKAN said: Pozdrav svima. Neocekivano sam napustio takmicnje pri kraju proslog meseca jer mi je u sredu uvece pozlilo pa me u toku noci operisali. Za sad je sve u redu pa se nadam da cemo se ovaj mesec druziti i takmiciti. Srecno ! Budi zdrav, zdravlje je najveće blago, a natjecanja će biti. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted September 1, 2020 Perkane ne daj se 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted September 1, 2020 15 hours ago, Tuto said: Sponzor natjecanja Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga kolovoz 2020. Tuto Iskrene čestitike! Cestitam Quote Share this post Link to post Share on other sites