Tuto Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova! Vaš komentar ovdje je dobrodošao! Quote
Tuto Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 Sponzor natjecanja Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga kolovoz 2020. Tuto Iskrene čestitike! Quote
PERKAN Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Pozdrav svima. Neocekivano sam napustio takmicnje pri kraju proslog meseca jer mi je u sredu uvece pozlilo pa me u toku noci operisali. Za sad je sve u redu pa se nadam da cemo se ovaj mesec druziti i takmiciti. Srecno ! Quote
Tuto Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 On 9/1/2020 at 9:26 AM, PERKAN said: Pozdrav svima. Neocekivano sam napustio takmicnje pri kraju proslog meseca jer mi je u sredu uvece pozlilo pa me u toku noci operisali. Za sad je sve u redu pa se nadam da cemo se ovaj mesec druziti i takmiciti. Srecno ! Expand Budi zdrav, zdravlje je najveće blago, a natjecanja će biti. Pozdrav. Quote
rockytomas Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 On 9/1/2020 at 5:59 AM, Tuto said: Sponzor natjecanja Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga kolovoz 2020. Tuto Iskrene čestitike! Expand Cestitam Quote
Recommended Posts