Tuto Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova u ovom mjesecu! Vaši komentari su dobrodošli! Quote
Tuto Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga travanj 2021. 1. PERKAN Iskrene čestitike! Quote
PERKAN Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 To nas Rocky "pustio' ovaj mesec! Dobro zdravlje svima a ostalo ce valjda doci... Srecan 1. maj!!! Quote
rockytomas Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 On 5/1/2021 at 1:50 PM, PERKAN said: To nas Rocky "pustio' ovaj mesec! Dobro zdravlje svima a ostalo ce valjda doci... Srecan 1. maj!!! Cestitke Perkan Nisam vas pustio, nije mi islo prosli mesec , na drugom takmicenju sam ispao ranije jer tamo ima limit od -50 uloga a mesec pre toga bio ubedl;jivo prvi , inace ako hocete da se pridruzite tako , ne znam jel sme link da se stavi , mislim da se Tuto tamo takmicio ranije ,, kladionica .eu ,, Quote
Recommended Posts