Tuto Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Pozdrav natjecateljima i gostima! Uspješan odabir parova u ovom mjesecu! Vaši komentari su dobrodošli! Quote
Tuto Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 Pobjednik natjecanja - Bet-Club liga studeni 2021. 1. Tuto Iskrene čestitike! Quote
PERKAN Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Pozdrav malobrojnoj ekipi, evo me posle par meseci odstustvovanja.Jedva sam se ulogovao. Quote
Tuto Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 11 minutes ago, PERKAN said: Pozdrav malobrojnoj ekipi, evo me posle par meseci odstustvovanja.Jedva sam se ulogovao. PERKANE, drago mi te vidjeti da si tu. Nadam se da te zdravlje služi. Zabrinuo sam se da te nije korona zahvatila jer se nisi javljao. Pozdrav i sretno. Quote
PERKAN Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Nije, kolega! Preselio sam se .Napustio , usred korone , Kikindu i otisao u rodni kraj ( Mokrin). Morao sam da promenim operatera. Imao sam muke sa majstorima oko renoviranja, kupovanja kola itd... Uglavnom evo me ponovo na kladionicarskim portalima. Pozdrav i srecno !! Quote
rockytomas Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 9 hours ago, PERKAN said: Nije, kolega! Preselio sam se .Napustio , usred korone , Kikindu i otisao u rodni kraj ( Mokrin). Morao sam da promenim operatera. Imao sam muke sa majstorima oko renoviranja, kupovanja kola itd... Uglavnom evo me ponovo na kladionicarskim portalima. Pozdrav i srecno !! Pozdrav druze , Cestitke Tuto za tipove Quote
Recommended Posts