Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je, sve je to lipo, ali ja ću npr: čekat tebe da napišeš, pa ću samo preokrenit 10 rječi, prepisat sastave i neke činjenice kontrirat, i eto ga - svoje sam rješio za taj dan bez velike muke - a ništa zapravo nisam radio.

Naravno! Sla
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kako se stvari razvijaju, za ovo natjecanje će biti jako malo zainteresiranih (zbog pisanja), a s druge strane pojedinci će doći na svoje.

Predla

Posted
1. da se natjecanje sprovodi kao i Expekt i Hazarder uz obaveznu analizu

Misliš da se sve analize šalju u jednu temu natjecanja?

Ja sam više za to da se šalju na forumu i onda se analiza samo "prijavi" za natjecanje.

2. da se mo
Posted (edited)

Misliš da se sve analize šalju u jednu temu natjecanja?

Ja sam više za to da se šalju na forumu i onda se analiza samo "prijavi" za natjecanje.

Krivo sam napisao.

Analiza mora biti na forumu, a na natjecanje sa samo postavlja

Edited by Tuto
Posted

Budući da imedo na samo 1 analizu po danu, onda minimalno odigranih mora biti 10

Jel se ovo odnosi na ovaj mjesec, ili za cijelo natjecanje?

btw. ova zadnja kombinacija Tuto&Dwiz je skroz ok.. ;)

Posted

Jel se ovo odnosi na ovaj mjesec, ili za cijelo natjecanje?

btw. ova zadnja kombinacija Tuto&Dwiz je skroz ok.. ;)

10 za cijeli mjesec, 5 za pola mjeseca tj. do kraja ovog mjeseca.

Posted (edited)

Imam dva predloga vezana za Pravilnik natjecanja - Analiza:

1. Da se kao uslov postavi kao minimum pogodjenih analiza (tipova) 50%+1. Znači, ako je neko ostavio 10 analiza, mora imati 6 pogodjenih, da bi ušao u obračun nagrada. Praktični razlog: teoretski mo

Edited by Barcelona
Posted
1. Da se kao uslov postavi kao minimum pogodjenih analiza (tipova) 50%+1. Znači, ako je neko ostavio 10 analiza, mora imati 6 pogodjenih, da bi ušao u obračun nagrada. Praktični razlog: teoretski mo
Posted

znači parovi se stavljaju u podforum analize utakmica u sport koji analizira, hoće li onda onaj tko prvi stavlja analizu u taj sport odmah otvoriti temu za taj dan ili...

jer sad kad bi moderatori otvarali svaki dan, za mlb, košarku i rukomet neće svaki dan biti tipova

Posted

znači parovi se stavljaju u podforum analize utakmica u sport koji analizira, hoće li onda onaj tko prvi stavlja analizu u taj sport odmah otvoriti temu za taj dan ili...

jer sad kad bi moderatori otvarali svaki dan, za mlb, košarku i rukomet neće svaki dan biti tipova

Najmanji će problem biti otvoriti temu u podforumu, to svatko zna, a najte