ivsa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Je, sve je to lipo, ali ja ću npr: čekat tebe da napišeš, pa ću samo preokrenit 10 rječi, prepisat sastave i neke činjenice kontrirat, i eto ga - svoje sam rješio za taj dan bez velike muke - a ništa zapravo nisam radio.Naravno! Sla Quote
Tuto Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kako se stvari razvijaju, za ovo natjecanje će biti jako malo zainteresiranih (zbog pisanja), a s druge strane pojedinci će doći na svoje. Predla Quote
Dwiz Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 1. da se natjecanje sprovodi kao i Expekt i Hazarder uz obaveznu analizu Misliš da se sve analize šalju u jednu temu natjecanja? Ja sam više za to da se šalju na forumu i onda se analiza samo "prijavi" za natjecanje. 2. da se mo Quote
Tuto Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 (edited) Misliš da se sve analize šalju u jednu temu natjecanja? Ja sam više za to da se šalju na forumu i onda se analiza samo "prijavi" za natjecanje. Krivo sam napisao. Analiza mora biti na forumu, a na natjecanje sa samo postavlja Edited April 12, 2007 by Tuto Quote
m&m Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Budući da imedo na samo 1 analizu po danu, onda minimalno odigranih mora biti 10 Jel se ovo odnosi na ovaj mjesec, ili za cijelo natjecanje? btw. ova zadnja kombinacija Tuto&Dwiz je skroz ok.. ;) Quote
ivsa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ako sam dobro shvatio Dwiz je glavni moderator, a ja i m&m pomoćni Quote
Tuto Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jel se ovo odnosi na ovaj mjesec, ili za cijelo natjecanje? btw. ova zadnja kombinacija Tuto&Dwiz je skroz ok.. ;) 10 za cijeli mjesec, 5 za pola mjeseca tj. do kraja ovog mjeseca. Quote
littlepimp Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dwiz ovo mi bas nije jasno http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif 10. Natjecatelj ne mo Quote
Barcelona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 (edited) Imam dva predloga vezana za Pravilnik natjecanja - Analiza: 1. Da se kao uslov postavi kao minimum pogodjenih analiza (tipova) 50%+1. Znači, ako je neko ostavio 10 analiza, mora imati 6 pogodjenih, da bi ušao u obračun nagrada. Praktični razlog: teoretski mo Edited April 12, 2007 by Barcelona Quote
Dwiz Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dwiz ovo mi bas nije jasno http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Npr. Ti napišeš analizu za Man Utd.-Milan i staviš 1. Ja tako Quote
Dwiz Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 1. Da se kao uslov postavi kao minimum pogodjenih analiza (tipova) 50%+1. Znači, ako je neko ostavio 10 analiza, mora imati 6 pogodjenih, da bi ušao u obračun nagrada. Praktični razlog: teoretski mo Quote
ivsa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 znači parovi se stavljaju u podforum analize utakmica u sport koji analizira, hoće li onda onaj tko prvi stavlja analizu u taj sport odmah otvoriti temu za taj dan ili... jer sad kad bi moderatori otvarali svaki dan, za mlb, košarku i rukomet neće svaki dan biti tipova Quote
Tuto Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 znači parovi se stavljaju u podforum analize utakmica u sport koji analizira, hoće li onda onaj tko prvi stavlja analizu u taj sport odmah otvoriti temu za taj dan ili... jer sad kad bi moderatori otvarali svaki dan, za mlb, košarku i rukomet neće svaki dan biti tipova Najmanji će problem biti otvoriti temu u podforumu, to svatko zna, a najte Quote
Recommended Posts