Barufa 0 Posted April 11, 2007 Nashville - San Jose Danas počinje play-off u NHL-u. Ovo je zanimljiv susret. Nashville je regularni dio sezone završio na 3. mjestu (ukupno) ,sa 3 boda manje od vodećeg Buffala, nakon što je jedan dio sezone vodio na ukupnom poredku . San Jose je odmah ispod Nashvilla na overall ljestvici sa tri boda manje , ali sa formom koja je rasla prema kraju, dok je Nashville padao. San Jose je zadnjih 10 utakmica regularne sezone imao score 6-1-2-1 (80% bodova), što ga čini ekipom koja s najboljom formom ulazi u playoff. San Jose je drugi gost lige, u 41 utakmicu imaju score: 24-2-1-14 (65% bodova). San Jose zadnjih 5 gostovanja ima score: 2-1-1-1 (70%) Nashville je zadnjih 10 utakmice regularne sezone imao score: 5-0-2-3 (60%), Nashville je četvrti domaćin lige, u 41 utakmicu ima score: 24-4-5-8 (74%) Nashville zadnjih 5 domaćih utakmica ima score: 2-0-1-2 (50%) Me Share this post Link to post Share on other sites
dICkMaSteR 0 Posted April 18, 2007 (edited) 23;00 4u/NY Rangers - Atlanta 1 1.95 kladionice zderic Ovde imamo susret po meni jednog od favorita za prolazak do finala u play off-ua koji se nalaze u sjajnoj formi i atlante koja je sa 3 uzastopna poraza od toga 2 na domacem terenu cini mi se izgubila sve sanse za prolaz dalje.Rendzeri su na domacem terenu veoma ubedljivi sto su dokazali i na poslednjoj utakmici protiv Atlante porazivsi ih sa 7-0 i smatram da ce rendzeri zeleti da vec veceras zavrse pricu sa atlantom kako bi bili sto odmorniji za sledeceg protivnika u play off-ul,tako da veceras tipujem cistog keca na Njujorcane. Edited April 18, 2007 by dICkMaSteR Share this post Link to post Share on other sites