eagle_1313 3 Posted April 15, 2007 Pa ovo je za poludit - nikad sigurnije nije izgleda - sve ka da je namišteno!!! Prvi set dobiju lagano - pa onda izgube drugi i treći - onda 4 rasture i u 5 odlučujućem imaju 9:7 vodstvo i prokockaju!!! Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 15, 2007 I ovaj Andy Pettitte me razočara - u prvom inningu da je ovako nesposoban, a 9/10 zadnjih utakmica odigra na X 1.inning. Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted April 15, 2007 Deči pomagajte! Upao sam u "crnu seriju" ništa ne mogu pogoditi. Pa ajde ako netko ima nešto za sutra nek pošalje,please http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif . Već me "teta" u kladionici pita da što se to doga Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 15, 2007 Nemoj mi ništa govorit - i meni je tako - komplet tjedan je katastrofa. Ali sutra je novi tjedan - moramo svi skupa uprit u istog konja Zato do Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 16, 2007 sretno svima u ovom tjednu, ja idem danas u zg pa se vraćam u subotu pa se čujemo Share this post Link to post Share on other sites