robi7zg 0 Posted April 17, 2007 10:10, Knowles/Nestor - Gonzalez F/Ljubicic I, tip 1, @1.45, germania, 9/10 Pick prvenstveno zbog cinjenice da Knowles i Nestor igraju parove dosta dugo zajedno, uigrana su kombinacija, i parovi su im prioritet. igrali su vec 9 turnira u double konkurenciji, nisu osvojili niti jedan, ali imaju tu dobrih rezultata. Njihov jedini turnir na zemlji je bio proslog tjedna, zaustavljeni su u finalu od brace Bryan. Imaju jos i finale Sydneya i Marseilla, ali nekako im uvijek naslov izmakne, oba poraza u 3. setu. Ljubicicu je mislim puno vaznija single konkurencija, kao i Gonzalezu. Ljubicic isti dan ima mec sa Stepanekom dok Gonzalez igra sa neugodnim rusom Andreev-om. Mislim da ce bit orjentirani za pojedinacne suparnike skto je i logicno. Inace Ljubo igra dobro u parovima, no mjenja dosta cesto svoje suigrace, tako da se tesko moze reci da ima stalnog partnera. Ljubo jos nije igrao na zemlji ove godine, igrao je dosta turnira u parovima ali je puno puta zaustavljan u prvih par kola. I kao sto sam vec spomenuo, cesto mjenja suigrace. Gonzalez je igrao samo dvaputa parove ove sezone, bez znacajnijih uspjeha. Isto vrijedi kao i za Ljubu, vazniji su mu single mecevi. Tu je jedna velika prednost za Knowlesa i Nestora. Po meni su ovdje izraziti favoriti iako mu protivnici nisu laki. Quote Share this post Link to post Share on other sites