robi7zg 0 Posted April 18, 2007 10:10, Knowles/Nestor - Gonzalez F/Ljubicic I, tip 1, @1.45, germania, 9/10 Pick prvenstveno zbog cinjenice da Knowles i Nestor igraju parove dosta dugo zajedno, uigrana su kombinacija, i parovi su im prioritet. igrali su vec 9 turnira u double konkurenciji, nisu osvojili niti jedan, ali imaju tu dobrih rezultata. Njihov jedini turnir na zemlji je bio proslog tjedna, zaustavljeni su u finalu od brace Bryan. Imaju jos i finale Sydneya i Marseilla, ali nekako im uvijek naslov izmakne, oba poraza u 3. setu. Ljubicicu je mislim puno vaznija single konkurencija, kao i Gonzalezu. Ljubicic isti dan ima mec sa Stepanekom dok Gonzalez igra sa neugodnim rusom Andreev-om. Mislim da ce bit orjentirani za pojedinacne suparnike skto je i logicno. Inace Ljubo igra dobro u parovima, no mjenja dosta cesto svoje suigrace, tako da se tesko moze reci da ima stalnog partnera. Ljubo jos nije igrao na zemlji ove godine, igrao je dosta turnira u parovima ali je puno puta zaustavljan u prvih par kola. I kao sto sam vec spomenuo, cesto mjenja suigrace. Gonzalez je igrao samo dvaputa parove ove sezone, bez znacajnijih uspjeha. Isto vrijedi kao i za Ljubu, vazniji su mu single mecevi. Tu je jedna velika prednost za Knowlesa i Nestora. Po meni su ovdje izraziti favoriti iako mu protivnici nisu laki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 19, 2007 12:30 Gasquet R.-Ljubičić I. 1 1.80 SuperSport Stvarno ne znam zašto sam odlučio ići protiv našeg Ljube. Vjerovatno jer mu ne vjerujem baš previše, jer dok ga ide prvi servis do tada mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 19, 2007 17614 (Supersport) J.C.Ferrero Quote Share this post Link to post Share on other sites
dICkMaSteR 0 Posted April 19, 2007 5u/Anaheim - Minnesota (3:1) 1 @ 1.75. Zderic po onome sto sam gledao, a i pomalo navijacki, Anaheim je prvi favorit za titulu. iako su drugi deo sezone podbacili, i nisu igrali na nivou iz prvog dela i dalje ih smatram za najbolje.mozda zvuci glupo, ali mislim da su kalkulisali i nisu jurili prvo mesto na zapadu zbog cinjenice da bi onda u drugoj rundi PO isli na fenomenalni Nashville, a ovako ce zaobici i njih i Detroit do finala zapada... Dakle po meni Anaheim bi trebalo da u ovoj utakmici zavrsi dvoboj sa Minnesotom! Quote Share this post Link to post Share on other sites