Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Naziv kladionice: Kladionice Edited by Tuto
Posted (edited)

Naziv kladionice: Pinnacle

Vrijeme odigravanja: 01:05

Broj para iz kladionice: 959

Naziv para: Washington nationals - NY Mets (-1,5) http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Tip para: 2

Tečaj: 1.840

Ev. Dobitak nepotpuna analiza ili bez analize : 8,40

Ev. Dobitak s analizom +20%: 10,08

Analiza (po izboru):

Jucer su Nationalsi nekako uspjeli pobjedit. Kako? Ne ide mi u glavu.

Nationalsi su po meni najgora ekipa lige. Imaju 8 pobjeda i 15 poraza ove sezone. Kuci imaju 4 pobjede i 8 poraza. Od zadnjih 10 utakmica su dobili njih 4.

Metsi su mi glavni favoriti za osvajanje istocne divizije NL. Imaju 13 pobjeda i 8poraza. Od toga u gostima imaju 7 pobjeda i samo 3poraza. Od zadnjih 10 utakmica su dobili njih 6.

Za Metse danas starta odlicni Tom Glavine. On iza sebe ove sezone ima 5 startova i omjer 3-1 uz ERA 3,07.

Bacao je ukupno 29.1 inninga i dozvolio 27 hitova i 13 runova, od cega 4 HR.

U gostima je imao 3 starta. Ima 2 pobjede i 1 poraz uz ERA 2,08.

Bacao je 17,1 inninga i dozvolio 16 hitova i 7 runova, od cega je 1 HR.

Ove sezone jos nije bacao manje od 5 inninga. Vjerujem da ce i danas izdrzat minimalno 6 inninga.

Za Nationalse starta Jerome Williams. On iza sebe ove sezone ima 4 starta i omjer 0-4 uz ERA 7,77.

Bacao je ukupno 22 inninga i dozvolio 26 hitova i 21 run, od cega 5 HR.

Kuci ima 2 starta i oba porazi uz ERA 6,55.

Bacao je 11 inninga i dozvolio 13 hitova i 9 runova, od cega je 1 HR.

Zadnji start mu je bio jako los. Na Floridi je bacao 6 inninga, dozvolio 9 hitova i cak 10 runova.

Mislim da ce danas bit malo bolji nego u tom zadnjem startu. Ali kazem, malo bolji.

Nekih 5 inninga odbacanih i dozvoljenih kojih 4-5 runova bi bio idealan scenarij za pobjedu Metsa

Metsi su u svim segmentima igre bolja momcad. Ako ovu tekmu ne dobiju, ja ih neko vrijeme necu igrat.

Kada Glavine starta, Metsi protiv Washingtona imaju 8 pobjeda i 3 poraza

pobjeda Metsa sa 2 ili vise runa razlike

Edited by Tuto
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...