m&m 2 Posted April 26, 2007 - (1734) Knowle/Kohlmann - Nadal/Salva-Vidal 2 @ 1.90 - (17344) Knowle/Kohlmann - Nadal/Salva-Vidal 14 @ 3.50 Tocan rezultat 2:0 (Nadal/Salva-Vidal) Barcelona, susret parova, drugo kolo Nadal/Salva-Vidal protiv Knowle/Kohlmanna. Nadal/Salva-Vidal (oboje '86. godiste) trenutno su na podjeli 47. mjesta liste parova. Zajedno igraju tek od pocetka ove godine i imaju odigrano samo 3 turnira, (brojeci Barcelonu), 6 meceva, uz dva poraza oba sa 7/6 7/6 (Fisher/Thomas, te finale Chennaia Malisse/Norman). Njihovi danasnji protvnici igraju zajedno prvi put nakon pauze od skoro dvije godine. U cijeloj toj zajednickoj karijeri odigrali su samo 4 meca, i u sva cetiri bili glatko porazeni u dva seta. S obzirom na ovakvu statistiku, tj. vrijeme odigravanja tih susreta, ovi podaci nisu od prevelike koristi niti vaznosti. Gledajuci pojedinacno, spanjolski par je u svakom slucaju u prednosti, zbog same cinjenice da je jedan od igraca u paru Rafael Nadal. S obzirom na njegovu trenutnu formu, igru i nepobjedivost na zemlji, mozda ce zazvucati grubo i podjenjivacki ali mislim da Nadal sam protiv ove dvojice ne bi bio bez sansi.. Drugu polovicu spanjolskog para cini Bartolome Salva-Vidal, sto se tice igre u singlu, nema se bas cime pohvaliti, dok u paru, cini se da dokle god se bude mogao osloniti na Nadala tj. dok Nadal bude imao dovoljno snage moci ce racunati na prolaz dalje. S druge strane o pojedinacnim nastupima para Knowle/Kohlmann (oboje '74. godiste)nisam pronasla nista. Medjutim do sada su se kao uigrani parovi pokazali u igri sa Melzerom (Knowle) dosta igrao, a Kohlmann sa Waskeom. U Barceloni su postavljeni za 7. nositelje, sto su zasluzili vjerojatno dobrim igrama u tim parovima. Knowle u paru s Melzerom ove godine ima finale Mempjisa i polufinale Indian Wellsa, te jos jedno polufinale Monte Carla s Aspelinoma, dok Kohlmann ima osvojen jedan turnir (Zagreb) i challenger (Heilbronn). Na racun mladosti i cinjenice da je dio para Nadal, koji je danas ranije ostvario cini mi se 70. pobjedu zaredom na zemlji, blizi pobjedi mi se cini ipak spanjolski par.. Quote Share this post Link to post Share on other sites