Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 sutra je novi dan...mo Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 St. Bukurest-Betis Sevilla tip1 2.20 Betis je pomalo iznena Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 Palermo-Schalke 04 tip2 2.90 Palermo je jedva prošao Slaviju iz Praga u predhodnom kolu i teško će se nositi sa mnogo sna Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 Lille-FC Sevilla tipx 3.10 Lille je u prošlom kolu sačuvao svoju mre Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 FC Basel-Strasbourg tip2 3.30 Ova su dva kluba me Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 Udinese-Levski Sofija tip1 1.60 Udinese je u prošlom kolu sve riješio uvjerljivom pobjedom na domaćem terenu i sve su šanse da će tako biti i ovaj puta. Levski je imao dosta sreće u ovom natjecanju i nadati će se da će se slaba ligaška forma Talijana prebaciti i u ovaj ogled. Udinese: De Sanctis Valencia Bertotto Vidigal Vincenzo Iaquinta (Tissone) Muntari (Baronio) Felipe Fausto Rossini Tapias (Obodo) Candela Defendi Levski: Petkov Angelov Tomašić Topuzakov Wagner Eromoigbe Borimirov Telkiyski Bardon Yovov Angelov Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 Marseille-St. Peterburg tip1 1.80 Marseille ima mnogo problema sa formom ove sezone i bilo je pomalo iznena Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 8, 2006 Middlesbrough-AS Roma tipx 3.00 Ovo je mo Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 9, 2006 736 - Steaua Bukurest - Betis Sevilla - 18:00 - kladionica SuperSport Tip: 1 Kv.: 2,20 Za ovaj susret rumunjska ekipa se maksimalno motivirala kako bi na domaćem terenu stekla rezultatsku prednost pred uzvratni susret i ušli u četvrtfinale UEFA kupa. Utakmica će se odigrati na punom stadionu sa oko 50.000 napaljenih rumunjskih navijača. Iako je u prošlom susretu Steaua kod kuće izgubila uzvratnu utakmicu od Heerenveena sa 0:1, to nije utjecalo na njen plasman jer je istog protivnika dobila na njegovom terenu sa sa 1:3. Za današnji susret Steaua će imati na raspolaganju sve igrače, pa će trener moći sastaviti najjači tim. Betisu u domaćem prvenstvu ne cvijetaju ru Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 9, 2006 nevjerovatno od 6 odigranih na listiću svih 6 sam fulnio...za plakat...ehehehehe Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 9, 2006 A iskreno to sam i mislio, od pocetka http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif malo si ti to pre hrabro .. Middelsburg x !? mislim ono .. :P Tesko.. Marseill eto priznam i ja sam se nadao 1 ili x, ali nista, upravo je gotovo. Više sreče drugi puta. Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 9, 2006 a hebaj ga...ko ne riskira taj ni ne profitira... Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 9, 2006 Pa cuj neznam koliko ti to vrijedi za kladu. Ako se nadash dobitku od 20.000 kn onda ok :P To bi mozda ja trebao jer igram nesto izmedju, igram vishe parova i srednje para, i u biti gubim polako sve :P Ili treba ici polako pa na jedan par i 50 kn 50 kn ili ici 5 kn pa na 200, 500, 1000, 5000 i vishe :P Pa ono 100 ti listic dobijesh to je opet 500 kn ulozeno a opet dobijesh dosta :P A uzmemo da ti je prosjek bolji nego 100, i vidi vraga isplati se http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Samo da imash svaki 50 srece http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Bilo bi mrak. Share this post Link to post Share on other sites