Tuto 157 Posted November 22, 2022 Pozdrav natjecateljima i gostima! I u ovom mjesecu uspješan odabir parova! Vaši komentari su dobrodošli! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 22, 2022 Pozdrav Tuto,lijepo je vidjeti da se neka nagradna igra otvorila,šteta da više nema sponzora kao nekad,vjerujem da bi i forum malo zaživio iako su društvene mreže i telegrami više manje sve to preuzeli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 23, 2022 Možda i nama opet zasja sunce pa se nađe neki dobrotvor da podrži forum svojim nagradama. Mi se trudimo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted November 23, 2022 Pozdrav, malo foruma je opstalo , Tipodrom i Kladionica se jos drze ali vecinom je to preslo na FB a telegram grupe ne pratim mada sam imao puno poziva , U Srbiji ima dosta novih kladionica i puno se reklamiraju , mozda bi neka i bila sponzor ali je problem sto ne znam kako bi igraci iz drugih drzava mogli da dobiju nagradu Quote Share this post Link to post Share on other sites