orijent 0 Posted May 3, 2007 19:00, Kaiserslautern II - Ingolstadt Njemačka regionalna liga ulazi u samu završnicu a Ingolstadt trenutno na 7. mjestu ne mo Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted May 4, 2007 19:45, Xamax - Winterthur, tip 1, @1.50, HL, 6/10 Utakmica 29. kola 2. švicarske nogometne lige. U njoj se sastaju trenutno 2. plasirana momčad prvenstva, Xamax Neuchatel i 6. plasirana momčad prvenstva, Winterthur. Nakon 28 odigranih susreta u prvenstvu Xamax ima omjer 17-7-4 uz gol razliku 55:24 i 58 osvojenih bodova, dok Winterthur ima omjer 13-4-11 uz gol razliku 44:35 i 43 osvojena boda. Na domaćem terenu Xamax je zabilje Share this post Link to post Share on other sites
shakazulu 0 Posted May 4, 2007 20:00 Tours FC - Amiens SC tip 2 @1.85 Tours je već ispao iz lige , pa s tim je i njihova motivacija je jednaka nuli,a Amiens ima mogućnosti za plasman i prvu ligu.Me Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted May 4, 2007 IRSKA 1.LIGA Wexford - Shelbourne PICK: 2 2.45 @ Favorit Deveto kolo Shelbourne ide u goste Wexfordu koji ima isto puno problema sa igračima i loši rezultati su u posljednja dva koja dva poraza prošlo kolo katastrofa izgubili su 4:0 od vodeče momčadi lige FC Dundalk, i pretprošlo 1:0 od Kilkenny City. Puno sam pial o Shelbournu prošli tjedan kad sam isto tipoval na njih pa ovaj put neću, po mom sudu Shelbourn je puno kvalitetnja momčad. Wexfordu se vračaju dvojica igrača nakon ozljeda i najavljeni su u prvih 11 David Miller(MF) i Anthony Rossitter(DF). Imaju opet dva igrača koja su ser ozljedila i koja neće igrati a to su Tomas Hawkins(MF) i Stuart Lawlor(DF) a suspendiran je Garrett Larkin(DF). Shelboune nema toliko problema s igračima jedino će nedostajati James Chambers(MF) koji je ka Share this post Link to post Share on other sites