Goran1 7 Posted May 4, 2007 Minnesota-Boston 2 Minnesota 15-13 Doma imaju 7-7 Boston 18-9 Vani imaju 9-5 Startni pitcheri: Minnesota : Silva 2-1, ERA 3,10 Boston : Wakefild 2-3, ERA 2.59 Prva iz serije od 3 me Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted May 4, 2007 02:10 Minnesota Twins - Boston Red Sox 1 @2.06 Pinnacle Sports Evo mene kontra svih http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif . Zaista gde god pogledam, sto god procitam svi vec pobedise ovu "jadnu" Minnesotu. OK, Red Sox-i razbijaju od pocetka sezone, ali vec polako ulaze u krizu sto se osetilo na poslednjim mecevima. Juce su sjajno izbegli poraz nakon neverovatnih 0:5! I to u 2. inningu. Uglavnom se tipovi na pobedu Bostona baziraju na startnim bacacima - C. Silva vs T. Wakefield, gde se naravno Silva ne moze mnogo porediti sa Wakefieldom, ali starim Wakefieldom, a ne onim iz ove sezone sa 2-3, 2.59. Dobar je to ERA, zaista dobar, ali na drugoj strani je Silva koji je u odlicnoj formi - covek koji je Detoritu u 6 inninga dozvolio samo 10 hitova i 3 runa. Pokazalo se mnogo puta da trenutna forma nadvladava mnoge druge parametre, pa recimo i bolji bullpen Red Soxa. Prosli mec su se izvukli, ali u ovom prvom u mini-seriji protiv Minnesote, mislim da nece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted May 5, 2007 03:40 Arizona - NY Mets 2 @1.81 Pinnacle Sports Ovo je tip koji me bacio u rascep. Ne volim igrati protiv Arizone, niti na Metse koji su mi jedna od omiljenih ekipa. Jednostavno, emocije i razum se tesko sporazumevaju. Ipak, ovde je razum na strani Metsa, a kako i ne bi bio kada je startni bacac u izvanrednoj formi. To se mora ispratiti do prve greske. Nadam se ne u ovom mecu, jer Maine 4-0 i 1.35 ERA cilja 5. uzastopnu pobedu, cime bi se pridruzio Beckettu iz Bostona (6 pobeda ima) i Willisu iz Floride. Maine je vec pravio takav rezultat prosle godine kada je imao seriju od 6 uzastopnih pobeda. U svojim nastupima u ovoj sezoni, dozvolio je samo 8 runova. Na drugoj strani ce biti levoruki Johnson koji je iskusan bacac, sa 19 godina iskustva, ali u ovoj sezoni u 2 starta ima po jednu pobedu i poraz i visokih 6.55 ERA. Metsi su u seriji od 2 pobede, a Arizona 3 uzastopna poraza. Mets-ima dobro ide na gostovanjima gde imaju 10-3, a Arizona sa 9-6 nije bas sjajna kod kuce, a osim toga ima malo vise problema sa povredama. Eto, verujem da nije samo navijacki, vec da ce Metsi iskoristiti jos jednom izvanrednu formu 25-godisnjeg Johna Maine-a i ostvariti i 3. pobedu u seriji, a Arizoni ostaviti popravni za sutra kada kao startni bacac nastupi Webb protiv Sosa-e. Quote Share this post Link to post Share on other sites