diesel 0 Posted May 8, 2007 NBA 04:30 Phoenix Suns - San Antonio Spurs 2 @ 3.03 Expekt Ovo je druga utakmica u ovoj seriji. San Antonio je uspio dobiti prvu, tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 8, 2007 02:00 Clevela(180,5)-New Jersey 1 1.80 SuperSport Na ovo sam se odlučio čisto iz razoga jer su to obje momčadi fokusirane na obranu a onda tek u napadu šta daju to je bonus! Susreli su se do sada 4 puta: Dec 20 @ New Jersey NJ 113-111=224 Jan 6 Cleveland CLE 96-91=187 Apr 12 Cleveland CLE 94-76=170 May 6 Cleveland CLE 81-77=158 play off 1 Koliko vidite što su više igrali to je i zbroj koševa sve manji a ovo je ipak play off i igraju još čvršće. SRETNO!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 8, 2007 Cleveland - New Jersey Pobjeda domaćina sa 1 do 5 razlike @ 4.00 (Stanlybet klada) Statistički gledano, domaćin je danas u maloj prednosti. Obe ekipe igraju solidne obrane, i obe imaju solidne napade, ali LeBron James će večeras presuditi jer igra na domaćem terenu. Carter kao glavni napadač gostiju nesnalazi se baš najbolje kad iga u gostima. Kidd je na svom standardu ali ga i dalje malo muči koljeno. Osim ovih podataka, zanimljivo je to da su tri od četiri utakmice završile sa 1 do 5 razlike. vjerujem da ć tako biti i večeras. Solidne ekipe, obrane i napadi - zagarantirano će biti gusto. Cleveland - New Jersey Nets --- 81:77 Cleveland - New Jersey Nets --- 94:76 Cleveland - New Jersey Nets --- 96:91 New Jersey Nets - Cleveland --- 113:111 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted May 9, 2007 NBA, play-off 04:30 Phoenix - San Antonio /Highest Scoring Quarter - 4th Qtr/ @3.50 Bet365 Nakon prvog meca u drugoj rundi doigravanja, i nesretnog poraza Phoenixa, nocas se bije veoma vazna bitka u drugoj utakmici, jer u slucaju novog kiksa domacina, San Antonio bi stekao ogromnu prednost. Utakmica mora biti tvrda i neizvesna do poslednjeg zvbuka sirene i to je jedan od osnovnih razloga zasto sam se opredelio za ovaj tip. Neizvesna zavrsnica uvek dovodi do veliko broja slobodnih bacanja, tako da se moze desiti da u jednom minutu padne i po desetak koseva. U prvoj utakmici, najefikasnija je bila upravo 4. cetvrtina - 31:34. Doduse, i prva je bila efikasna (26:27) i ja sam se dvoumio izmedju ove dve, jer ove dve ekipe igraju tako da bi se moglo desiti da pocnu sa obostranim trpanjem, a da u nastavku uspore ritam. No, kao sto rekoh, ocekujem neizvesnost na kraju. Bas kao i u utakmici u regularnom delu sezone, u San Antonio, koju je domacin tada dobio u produzetku, a 4. cetvrtina je zavrsena sa najvise poena - 26:31. U drugoj njihovoj utakmici, igranoj u regularnom delu sezone, najefikasnija je bila 2. cetvrtina (31:34), ali u toj utakmici je Phoenix ubedljivo pobedio, sjajnom igrom u 2. poluvremenu, sto ce veceras tesko moci, pogotovo imajuci u vidu tesku povredu nosa sa kojom ce igrati Steve Nash. U trecoj utakmici je najefikasnija bila 3. cetvrtina, tako da tu ni nema nekog pravila u njihovim medjusobnim utakmicama, vec to zavisi pre svega od razvoja dogadjaja na samoj utakmici. A posto na vecerasnjoj utakmici ocekujem i produzetak, ili bar neizvesnu zavrsnicu, realno mi je da poslednja cetvrtina obiluje trojkama i slobodnim bacanjima, te da bude i najefikasnija. Quote Share this post Link to post Share on other sites