diesel 0 Posted May 9, 2007 Samo što prvo mjesto tamo donosi pola od onog što mi večeras nije donio Basel Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 9, 2007 Inače orijent, moram čestitat, svaka čast Ovaj mjesec razvaljuješ po svim natjecanjima i gotovo sve poga Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 9, 2007 (edited) Znam ja ulovit i onu drugu seriju kad po 10 dana ne mogu pogodit.............sad me ide da i sam sebe iznena Edited May 9, 2007 by orijent Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 9, 2007 (edited) ej jeli itko od vas ko je dobio ove novce na natjecanjima uspio dignuti s kladionice? Npr. na Bet-at-home mi se čini da se ovo što dobijemo tretira kao bonus i da ga treba 'okrenuti' par puta sa odre Edited May 9, 2007 by diesel Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 9, 2007 Znam ja ulovit i onu drugu seriju kad po 10 dana ne mogu pogodit.............sad me ide da i sam sebe iznena Share this post Link to post Share on other sites