robi7zg 0 Posted May 9, 2007 (edited) 20:30, Ferrero J.C. - Starace P., tip 2, @2.00, sportingbet, 8/10 Starace u strasnoj formi, na domacem terenu, prosao Caleria u prvom kolu lakse nego se ocekivalo. Po meni je on ovdje favorit, mislim da je ovo Staraceov turnir, ne po mogucem naslovu jer kad-tad ce naletit il na Federera ili Nadala, ali igre kakve pruza Starace su vrlo efikasne i ucikovite. Ferrero je opasan na zemlji, to se zna ali nekako mu nevjerujem u zadnje vrijeme. Onako izgubit od Alberta Martina prije mjesec dana, ne znam sta mu je to trebalo. Pa predao mec u prvom kolu Barcelone prije dva tjedna. Pa se mucio sa Hrbatyem u prvom kolu ovog turnira. Previse mi je to rupa kod Ferrera i vise povjerenja imam u Staracea koji u zadnje vrijeme djeluje besprijekorno i stoga mu dajem prednost. Tu su jos i domaci navijaci koji ce sigurno ispratit svog igraca na najbolji nmoguci nacin. Suludo je tvrdit da je nesta sigurno u ovom mecu, no prednost Staraceu. Edited May 9, 2007 by robi7zg Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 9, 2007 23:55 Ram R. - Young D. 2 @ 2.10 (Supersport) U drugom kolu chalengera u Tunici sastaju se dva Amerikanca, 17-godisnji Donald Young i Ram Rajeev (24). Obojica manje vise igraju samo na chalengerima i futuresima, zajednicko im je i to sto su dosad jako malo nastupali na zemlji. Sluzbeno odigranih meceva na zemlji u karijeri sve skupa imaju jedva 10; Young 7 (4:3), Ram 4 (2:2). U prvom kolu Young je sa 6:0 6:3 prosao Warburga, a Ram je nakon izgubljenog prvog seta sa 6:0, u nastavku iznenadio Dancevica i preokrenuo mec rezultatom 6:4 6:3. Nikad ih nisam vidjela kako igraju tako da sto se tice igre ne mogu nista reci, ali veceras biram mladost (ludost ), prvo zbog uvjerljivog prolaza u drugo kolo, a drugo zbog same cinjenice da je Young ljevak, a po meni bi mu to trebala biti prednost. Quote Share this post Link to post Share on other sites