robi7zg 0 Posted May 9, 2007 13:00, N Massu - F Gonzalez, tip 2, @1.50, bet365, 8/10 Tip prvenstveno protiv igraca koji je mogao jos ispast u kvalifikacijama a i u glavnom turniru je posteno visio. Massu prosao kvalifikacije, prvo kolu Fallu i onda se namucio sa Karlovicem u tri tie breaka. U prvom kolu glavnog turnira dobio relativno slabog protivnika, Bollelia, prosao 6-3, 7-6. U drugom kolu se opet namucio. I to sa sa ne bas dobrim zemljasem Blakeom. Pratio sam kretanje rezultata i mogu rec da je jako malo falilo da Massu ispadne, Blake je imao break u oba seta i priliku da zavrsi set(ove) u svoju korist. No Massu se izvukao u presudnim trenucima i dobio 7-6(3), 7-5. Gonzalez je odigrao samo jedan mec ovdje, sa "onim" Tursunovim, glatko 6-2, 6-1. Tesko je na temelju ovog meca ista tvrdit o njegovoj formi na ovom turniru, u Estorilu i Monte Carlu je ispadao u prvim kolima. Mora se trznut uoci Roland Garrosa i mislim da je dobio podstreha nakon ovog ekspresnog prolaza, jest da protivnik nije nesta ali opet izgubit samo 3 gema u mecu nije za podcjenit. A i Tursunov je prije znao i nekog pobjedit na zemlji pa je to mali plus za Gonzaleza. Gonzalez mi je kompletniji igrac, igra podjednako dobro i na zemlji i na hardu. Massu je vise orjentiran na zemljane podloge. Predao je dva puta meceve u kratkom periodu, u Houstonu u finalu, i u Casablanci u prvom kolu. Tjedan poslije je izgubio i od Ferrera sa skupljenih svega 2 gema u mecu. Na iducem turniru Berdych ga je posteno pobjedio 7-5, 6-1. Mislim da je Massinom nastupu u Rimu dosao kraj, za protivnika ima dosad najkvalitetnijeg igraca, a malo je trebalo da Massu kaze zbogom jos u kvalifikacijama ili jucer. Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted May 10, 2007 Starace-Davydenko 1 / 1,80 / 16,00h / Germania ulog: 8,5/10 Starace je ove sezone eksplodirao na zemljanim terenima. Sve nabolje rezultate ostvarioje na zemlji:F: Valencia QF: Barcelona, Costa Do Sauipe, uz osvojen vrlo jaki Challenger u Napoliu i QF na challengeru u Sunriseu. Prošli tjedan nije igrao turnir nego se pripremao za Rim jer tu igra na domaćem terenu. U 1 koluje igrao protiv neugodnog zemljaša Calleria kojeg je riješio sa glatkih 2:0 u setovima. U 2 kolu je naletio na još jednog klasničnog zemljaša Ferrera i njega je riješio, ovaj put sa 2:1 u setovima. Danas su ga organizatori ponovo postavili na središnji teren kao posljednji meč popodnevnog termina, dakle ponovo će imati glasnu podršku s tribina. Davydenko je ove sezone dosta skroman i ne ulijeva povjerenje. Igra dosta nepredvidljivo i polako se pretvara u Safina, dakle tip igrača koji mo Quote Share this post Link to post Share on other sites