Kova 0 Posted March 10, 2006 Si pogledao njihove dosadasnje susrete. Iako Aalborg nije doma izgubio to je istina, no igrali su izjednaceno sa produzetcima. Inace Rodovre je uspio dobiti i 4:2 i 4:1 doma ! Ne djeluje mi Aalborg tako jako... A da ne kazem da medjusobni susreti proslih sezona izmedju More i 71 nisu bili bash u korist 71. More vodi 4:1 u medjusobnim odnosima. Oba 2 para su mi nekako no bet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 10, 2006 Radje pogledaj ovo: 29/12-05 Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 10, 2006 Meni Frolunda nikako nije draga kad igra u gostima - neznan zašto, ali jednostavno nije! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 10, 2006 Pa ne bi se ni ja kladio, samo kazem da meni po svemu sudeci Frolunda bolji zicer od ovog gore .. Al ok necu se plest, to je samo moje ne bitno misljenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 10, 2006 Po meni, ono što je bilo prije godinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 10, 2006 Ja sam danas odigrao jedan listić sa slijedećim parovima hokeja: HV 71 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 10, 2006 Ma jasno mi je za lockout i za formu ove sezone. Trebao bi provjeriti negdje (A da nije kladionica), malo formu ekipa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Evo nadam se da ce ovo proc, u svakom slucaju stavit cu u jednu od kombinacija ! Quote Share this post Link to post Share on other sites