El Presidente 0 Posted May 11, 2007 Robredo-Davydenko 1 @ 1,75 @ 13,00h @ Germania ulog: 8/10 Jučer sam išao kontra Robreda i Davydenka, danas idem na Robreda kontra Davydenka. Robredo je nakon lošeg ulaska na zemljani dio sezone, počeo lagano dizati svoju igru, pa je tako nakon 1/2 finala u Estorilu prošli tjedna, ovdje došao do 1/4 finala i ima veliku priliku i za korak dalje. Jučer je razbio Simona koji je dan ranije izbacio Canasa i koliko sam pratio igrao je vrlo čvrsto, samo jednom je izgubio servis i pokazao se u punom svijetlu. Davydenko je kao i većina Rusa čudna biljka i igra toplo-hladno, ili ispadne u 1 kolu ili ode daleko. Većina nas je očekivala da će ga Starace jučer riješiti, ali nakon gubitka 1 seta, Davydenko počinje sjajno servirati i čvrsto dr Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted May 11, 2007 Chela-F.Gonzalez 1 @ 1,75 @ 20,30h @ Germania ulog: 7/10 Chela je jedan od igrača koji je jako zahvalan za kla Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 11, 2007 15:45 Santoro/Zimonjic Quote Share this post Link to post Share on other sites
robi7zg 0 Posted May 11, 2007 20:30, Gonzalez F - Chela JI, tip 2, @1.85, hr lutrija, 6/10 Chela je istaknutiji zemljas, dok Gonzalez igra podjednako i na zemlji i na hardu. Gonzalez je ostvario na AO odlican rezultat, finale i to je u biti sve od njega za ovu sezonu. Cetvrtfinale u Vina Del Maru je jedini rezultat koji jos treba istaknut, i tamo poraz od Montanesa. Daleko je od svoje forme, na ovom turniru prosao Tursunova lako 2-0 i Massu 6-7(4), 6-3, 6-4. ne bas sjajno prikazana igra Gonzaleza koji izgleda i dalje ne hvata svoju formu i tako ce vjerojatno i ostat u naredno vrijeme. Ranking od 5. mjesta po meni ne zasluzuje trenutnom igrom. Chela je ipak istaknutiji zemljas, meni od najdrazih igraca na zemlji, zagvalan, rijetko kad kiksa na svojoj podlozi a koeficijent koji se pretezno nude na njega su povoljni. Ovdje je isprasio proslo kolo Roddicka 6-0, 6-4. Sa Andreevim se malo namucio 7-5, 7-5. I u prvom kolu sa Gicqueom 2-6, 6-4, 6-1. Nije dobro krenuo ali ocito covjek zna sta radi, tempira formu i sve bolje igra. Ima dobre rezultate na clayu ove godine, osvoji turnir u Acapulcu, pa tu je jos polufinle Sauipea i jos podosta cetvrtfinala. Chela pokazuje puno bolje igre, rezultate i sve je na njegovoj strani. Gonzalezov AO je bio jako davno. h2h omjer 3-3, no samo jewdan susret na clayu, davne 2001. i tada je Chela predao mec. Daleko od nekog zicera, a prednost dajem Cheli. Quote Share this post Link to post Share on other sites