robi7zg 0 Posted May 12, 2007 14:10, Volandri F.-Gonzalez F, tip 2, @1.90, hr lutrija, 6/10 Volandri je apsolutni hit ovog turnira, domaci igrac koji je izbacio Federera, potom i ne tako loseg Berdycha. I to oba meca lako, ne mozda po igri ali rezultat govori da je lagana pobjeda. Jedino ga je u 2. kolu namucio Gasquet u tri seta 6-4, 6-7, 6-4. Izgleda da je nosen publikom ovdje spreman do finala, no ja gledam na jednu drugu stvar a to je da su i Federer i Berdych jako jako puno grijesili. Pogotovo Federer koji je imao za njega prevelikih 20ak i vise neprisiljenih pogreski. Gonzalez je nakon AO bio u mrtvoj formi, nista nije napravio sve do ovog turnira. Prosao ovdje Tursunova, pa nesta teze Massu, i jucer neocekivano lako Chelu. Pobjedom nad cistokrvnim zemljasem Chelom mi je dao nadu da se vraca u staru formu. Volandri je katastrofalno otvorio sezonu, dugo je bio bez ijedne pobjede a onda je dosao do cetvrtfinala Valencije, ne bas zasluzeno. U Monte Carlu je odmah izgubio od Massua, potom dosao do 3. kola Barcelone - poraz od Davydenka u dva tie breaka. I evo ga ovdje, ocito se digao u formi. Mislim da ukoliko Gonzalez odigrao kao protiv Chele, uz to da manje grijesi od Berdycha i Federera, trebao bi pobjedit Volandrija. Kvaliteta je na strani Gonzaleza. Sretno... Quote Share this post Link to post Share on other sites