Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Evo riskirat cu ovdje.

Janica 1.

Nema josh ponude u SS, pa cu to nadopuniti kada dodje !

Posted

Evo riskirat cu ovdje.

Janica 1.  

Nema josh ponude u SS, pa cu to nadopuniti kada dodje !

Mijenjam odluku posto sam eto zakasnio, ta ponuda je prosla. A neznam ni koeficijent ni nista.

Pa cu odabrati nesto drugo:

Zagreb-Varteks @ 2.1

Ulog 10

Uz ono sto sam cuo sastrane, ipak mislim da je Zagreb sposoban. Ako krene kako treba u ovaj susret. U medjusobnim odnosima Zagreb je odnio pobjedu 8 puta, a Varteks 4. Te su odigrali čak 6 remia.

Varteks je prošlu utakmicu s Hajdukom izgubio i to doma. U goste idu razocarani i ne spremni http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Posted

Pula-Dinamo=2

Dinamo najavio sve pobjede pa da vidimo i to nevjerujem da ce im pula nesto vise napravit ma da je dokazano da dinamo tamo igra tesko ali za sad je 2!!!!!!!

Ulog:10/10

Posted

Duisburg - Hannover 2 @ 2.54 StanleyBet

Duisburg ima problema s ozljedama, losu obranu koja lako prima golove, dok s druge strane Hannover se bori za poziciju koja vodi u Europu.

Ulog 10/10

GL

:o

Posted

Genk-Antwerpen 18:00

Genk se nalazi na 5. mjestu belgijske 1. lige sa osvojenim 41 bodom. Genk je tipična domačinska momčad i veliku većinu bodova osvaja na svojem terenu. Doma imaju skor 8:4:1 i gol razliku 25:12, a u gostima 3:4:5 (14:18). Antwerpen je kao i Genk primarno koncentriran na skupljanje bodova na vlastitom terenu dok je u gostima dosta loš 2:1:9 sa gol razlikom 12:29. Ovo sam krenuo pisati kao zicer na Genk tj. da Genk to sigurno dobiva, ali onda sam došao do zanimljivih podataka što se tiče me

Posted

VfB Stuttgart - Borussia Dortmund 1,

1,90 Supersport

ulog 10/10

Stuttgart u uzlaznoj formi, igrali zadnje dvije utakmice u gostima - osvojena su 4 boda, 2-0 u Hamburgu i 1-1 kod KLauterna.Neće moći računati u ovom susretu na Ljuboju koji se ovaj tjedan ozlijedio, a nastup Meire je upitan, ako ne bude mogao nastupiti zamjenit će ga Hitzlsperger.

Dortmund s druge strane, u silaznoj formi, dali su 1 jedini gol u zadnje 4 utakmice - Koln 0-0, Bremen 0-1, Bielefeld 0-1 i Mainz 1-1.U ovome susretu ne mogu računati na prvog play-makera Rosickog. neće tu još biti prvog golmaa Weidenfellera, stopera Metzeldera te već dugo ozlije

Guest theboss5
Posted

Pula-Dinamo=2

Dinamo najavio sve pobjede pa da vidimo i to nevjerujem da ce im pula nesto vise napravit ma da je dokazano da dinamo tamo igra tesko ali za sad je 2!!!!!!!

Ulog:10/10

a di je tečaj, kladionica????

Guest theboss5
Posted

CSKA Moskva-Spartak Moskva 1 2,40 Supersport

ulog:10/10

Finale kupa Rusije, igra se na neutralnom terenu...mislim da je cska jednostavno mnogo kvalitetnija od spartak mosve tako da igram čistu jedinicu...mo

Posted

Bremen-Hertha BSC 01 1.70 11.3. 15:30

(SuperSport)

ulog 10

Werder je u ušao u dobru formu i ima niz dobro odigranih utakmica.Igra kod kuće gdje mu je prosjek dobivenih utakmica 66% i prosječno po utakmici daju 2.3 gola. (statistika temeljena na zadnjih 50 utakmica) dok Herthi u zadnje vrijeme i ne ide najbolje.

Posted

Zagreb - Varteks 15:00 (htv2)

Tip: 1

Koeficijent: 2.30

Ulog: 10

Zagreb je kod kuće jako opasan, slovenac ih je dobro spremio - dok varteks nikako nemo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...