Jump to content

Recommended Posts

Posted

236 - Bremen-Hertha BSC - sub 15:30 - kladionica SuperSport

Tip: 1

Kv.: 1,65

Ulog: 8/10

Werder u borbi sa Hamburgom i Schalkeom za drugu poziciju i Ligu prvaka slijedeće godine. Hertha u zadnjih 9 utakmica bez pobjede.

Tuto

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Werder u borbi sa Hamburgom i Schalkeom za drugu poziciju i Ligu prvaka slijedeće godine. Hertha u zadnjih 9 utakmica bez pobjede.

Tuto

po pravilima tip se mora postaviti sat vremena prije utakmice tako da ne znam hoće li ti ovo biti priznato...
Guest theboss5
Posted
CSKA Moskva-Spartak Moskva  1  2,40  Supersport

ulog:10/10

Finale kupa Rusije, igra se na neutralnom terenu...mislim da je cska jednostavno mnogo kvalitetnija od spartak mosve tako da igram čistu jedinicu...mo

Guest theboss5
Posted

Tuto

i ja se sla

Posted

DWIZ, MOGU LI IGRATI DRUGI PAR JER SAM DOBIO OBAVJEST DA OVAJ KOJI SAM POSTAVIO NE VA

Posted

Inter - Sampdoria

Inter je mislima već na tekmi u LP sa Ajaxom, dok u goste dolazi ne baš sjajna (trenutno) Sampdoria. Neki izostanci kod domaćih kao npr. Zanetti i Materazzi + još ne skroz spremni Adriano + još ako trener i odmori kojeg igrača sigurno će utjecati na rezultat. Kod gostiju fale dva napadača Bonazzoli and Bazzani, dok neće igrati i Diana. Po meni tekma za X ali ću odigrati tip:

prvi gol pada izme

Posted

:o :o

deportivo-sociedad večeras pol/kraj x/1....4,30 favorit

mislim da će tekma biti tvrda sa mimimalnom pobjedom deportiva......

mo

Posted

BT/Ajax - PSV Eindhoven 2 (2.90)

Nemam vremena za objasnjavanje, ajax se usmjerio na ligu prvaka... mislim da psv dobiva

ULOG 10/10

Posted

St. Louis-Los Angeles tip 2 2.10 @ SuperSport

Los Angeles u zadnje vrijene ne igra baš najbolje dok na drugoj strani St. Louise pokazuje solidnu formu ali los angelesu treba jedna takva momčad sa začelja da vrati svoje samopouzdanje!!

Ulog 10/10

Posted

Uz odobrenje 'meštra' Dwiza.

Tenis - Indian Wells - muški

1029 - Vliegen K. - Burgsmuller L. - sub 21:45

Kv.: 1,45

Ulog: 10/10

Vliegen igrač 'harda' za razliku od Burgsmullera koji se kroz kvalifikacije probija do prvog kola. Vliegen o.g. na dva turnira došao do polufinala. Burgsmuller uglavnom igra 'chalengere', a na zadnja dva takva turnira ispao je u prvom kolu.

Tuto

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...