El Presidente 0 Posted May 15, 2007 (edited) Ferrer-Soderling 1 @ 1,65 @ 14,00h @ Germania FT 1:6, 6:3, 6:2 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif ulog: 8/10 Ferrer je jedan od igrača na kojeg se uvijek isplati igrati, jer uvijek daje sve od sebe i jako je borben. Trenutno je 14 igrač svijeta. Ove godine ima omjer pobjeda i poraz 23-10. Osvojio je turnir u Aucklandu, a od boljih rezultata ostvario je : SF: Barcelona QF: ATP Masters Series Indian Wells, Rotterdam, ATP Masters Series Monte Carlo. Dobar i stabilan na svim podlogama. Jučer je pobjedio Bjorkmana u 1 kolu, sa 2:1 u setovima, malo te Edited May 15, 2007 by Voluharica Quote Share this post Link to post Share on other sites
robi7zg 0 Posted May 15, 2007 16:00, -2.5/Melzer J - Waske A, tip 1, @1.80, germania, 7/10 Melzer drzi 35. ranking, prije mjesec dana bio na 28. mjestu - najbolje u karijeri. Pocetkom sezone je igrao sve na hardu, ima finale u Las Vegasu, te polufinale u Sydneyu. Na clayu bas i ne briljira.U Houstonu izgubio lako od Zabalete, sa osvojenih svega 3 gema u mecu. u Monte Carlu odmah poraz od Roitmana 2:1, u Munichu poraz u cetvrtfinalu od Youzhnyog 2-0. U Romi naletio odmah na Canasa, 2-0. Rezultati ispod nekog prosjeka. Ali treba napomenut da ima tri osvojena turnira, od toga dva na zemlji. Zadnji je bio ATP u Buckurestu prosle godine. Jos jedan njegov mali plus je lijeva ruka s kojom igra. Inace bih isao protiv Melzera da igra sa nekim jacim, a posto je tu Waske, po meni klasu ispod Melzera, ne preostaje mi drugo osim pobjede Melzera. Waske je domaci igrac, i to mu jedina prednost u ovom mecu. Trenutno je plasiran na 112. mjestu, najbolji mu je bio prosle godine - 89. mjesto. Ove sezone samo dva turnira na zemlji, challenger u Chiassu, polufinale i poraz od Berrera(118) 2-1. Igraci s kojima je igrao su bili puno slabijeg rankinga i kvalitete od Melzera. Igrao je i u Munichu, i nije bilo lose ako se gleda sam rezultat, po igri ovo nije zasluzio, poraz u 3. kolu od Baghdatisa koji je out forme 2-1. U prvom kolu prosao Stepaneka 7-6, 6-3. U drugom kolu je imao lakseg protivnika Branda(370), ali se vise namucio, pobjeda u dva tie breaka. Waske je igrac za challengere, i nista vise. Tu i tamo nastupi u zadnje vrijeme na nekom mastersu i pretezno odmah ispadne bilo na hardu ili clayu. Sumnjam da ce mu domaca publika bit od velike pomoci ovdje. Melzer ima vise tezih meceva u zadnje vrijeme, vise turnira u nogama na zemlji, igra na svim jacim turnirima, jos k tome i lijevak sto bi moglo predstavljat problema za Waskea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 15, 2007 16:00 Morigami A.-Santangelo M. X @ 3.80 Tocan rezultat 2:1 (Santangelo) HL Nakon odlicnog nastupa i osvojenog turnira u Pragu Morigami (trenutno 43. igracica na WTA listi) nastavlja sezonu na turniru iz Masters Serie u Rimu. U prvom susretu za protivnicu ima domacu igracicu Maru Santangelo (WTA-30.). Ovo im je i ujedno prvi sluzbeni suret na Touru. Ove sezone Morigami je odigrala samo 14 meceva (7-7), osim naslova u Pragu na vecini odigranih turnira dosada ispadala je u prvim kolima. Za razliku od nje Santangelo je zabiljezila 30-ak meceva (18-12). Imala je relativno dobar pocetak sezone, a najdalje je stigla u Bangaloreu gdje je u finalu porazena od Shvedove. Na zemlji, sto crvenoj, sto zelenoj odigrala je vec nekoliko turnira, i na svima osim posljednjeg Berlina gdje je u tri seta porazena od Dementieve, je uspijevala proci u drugi krug. S obzirom na rezultatski uvjerljiv put do naslova u Pragu, i trenutnu formu mislim da Morigami moze i u Rimu odigrati dovoljno dobro i uzeti set Talijanki, ali sveukupno pobjedi je cini mi se ipak bliza Santangelo. Iz toga razloga moj tip ovdje je pobjeda Santangelo rezlutatom 2:1 u setovima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted May 15, 2007 (edited) Ferrer-Soderling 1 @ 1,65 @ 14,00h @ Germania FT 1:6, 6:3, 6:2 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif Edited May 15, 2007 by littlepimp Quote Share this post Link to post Share on other sites