eKICh 0 Posted May 15, 2007 Evo Sevilla je uspijela doči do finala da brani prošlogodišnji naslov tu je još jedna španolska momčad Espanyol katalonjska momčad koja je iznena Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 15, 2007 ja ću na jednom odigrati espanyol daje prvi gol Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted May 15, 2007 Sve to stoji ali Sevilla je daleko daleko bolja. Znam da to ništa ne znaći u bilo kojem finalu ali nemojmo zaboraviti da je Sevilla prije par kola pobjedila Espanyol 3:1 i to bez 5 prvotimaca odnosno igrača koji nose Sevillinu igru. A sada će Sevilla igrati i sa njih 5. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 15, 2007 20:45 - Espanyol Barcelona - Sevilla (1:0) - 1 - 1.75 - Gamebookers Po mojoj procjeni sutrašnja utakmica Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted May 16, 2007 Nitko ne kaze da je los nego je Sevilla puno bolja i organiziranija ekipa i ako uspostave svoju igru ocekujte bar 3:0 a i ovako ce biti 2:0 za Sevillu. Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 16, 2007 Sevilla je danas bez Escudea ( obrana ), vjerojatno bez Correie ( veza ) a ozlije Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted May 16, 2007 Espanyol nije izgubio tekmu ove godine u cupu UEFA, ali mislim da neće niti danas jer vjerujem da će tekma ići u produ Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted May 16, 2007 (edited) Espanyol nije izgubio tekmu ove godine u cupu UEFA, ali mislim da neće niti danas jer vjerujem da će tekma ići u produ Edited May 16, 2007 by littlepimp Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 Nema to nikakve veze. Sevilla danas dobiva 2:0 u 90min. Golovi od 15-30min i 70-80min. Sevilla - Espanyol 2:0 espanyol daje gol 31-45 min, a dalje si rasporedite kako Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 tema je posjećena, pa neka moderator ispravi ime iste http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted May 17, 2007 Espanyol nije izgubio tekmu ove godine u cupu UEFA, ali mislim da neće niti danas jer vjerujem da će tekma ići u produ Share this post Link to post Share on other sites