Barcelona 0 Posted May 18, 2007 MLB 04:05 Seattle Mariners - LA Angels /LA by 7 runs or more - LA će napraviti 7 ili više runova/ @13.00 Bet365 Los Angels (23-18, 9-12 away), Colon (4-0, 3.66 ERA) Seattle (18-17, 11-8 home), Washburn (3-3, 2.64 ERA) Ovo je treći susret u njihovoj seriji od 3 meča koji se igraju u Seattle-u. Prvi meč je dobio Seattle, 11:3, a već u 3. inningu je imao 9 osvojenih runova! Sean White je ostvario svoju prvu debitantsku pobedu i to sa bacanjem samo u 4 inninga, sa slabim ERA 4.82. U drugom meču, loše izdanje Seattle-a i pobeda gostiju, 5:0. Loše izdanje Baeka i O'Flaherty-a, a i celog bullpena, očigledno. Noćas za Seattle startuje Washburn koji je nakon početna 2 poraza popravio rezultat sa 2 pobede, pa opet poraz i na kraju pobeda za 3-3, 2.64 ERA. U sva 3 pobednička nastupa Washburna, Seattle je vodio već posle 5. inninga. Medjutim, on ne dozvoljava puno runova. Na drugoj strani, Colon ima izvanredan uspeh od 4-0. Svi njegovi mečevi su obilovali overima, mada on sam i nije dozvoljavao puno runova - najviše u Kansasu, 5. Ali, donosio je vodjstvo Angelsima već posle prvih 5 inninga i to obiljem runova, a najviše protiv Tampa Bay - čak 11 u prvih 5. inninga. Ovde će biti sudar dva bacača koji su u dobroj formi. Prirodno je očekivati under, ali današnji dan je imao čudne rezultate, pa ću ići protiv logike - očekujem over 8 i to već u prvih 5 inninga, te da jedna od ekipa predje magičnih 7 runova. Iako su Angelsi underdog u ovom meču, tipujem na njihovih 7 runova. Imaju bacača koji je u standardnijoj formi od Washburna, a tolike oscilacije u rezultatima mi govore da Washburn neće ima ti odgovarajući run support. Seattle do maksimalnih 5 runova, čak sam se dvoumio da odigram na tačnih 5 za @13.00. Washburna hoće ta brojka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 18, 2007 04:05 Seattle Mariners - LA Angels /LA by 7 runs or more - LA će napraviti 7 ili više runova/ @13.00 Bet365 Ovdje se radi o okladi da će LAA pobjediti sa 7 ili više runova (Winning Margins). Quote Share this post Link to post Share on other sites