Goran1 7 Posted May 18, 2007 Nekoliko razmišljanja o današnjoj utakmici: New Jersey Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 18, 2007 NBA 03:30 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 2 @ 2.39 Expekt 6. utakmica u ovoj seriji, Spursi vode sa 3-2 i igraju doma nakon gostujuće pobjede te se nadaju prolazu u finale zapadne konferencije. S druge strane pora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted May 18, 2007 NBA, play-off 03:30 San Antonio - Phoenix Suns X @13.50 Hrvatska Lutrija O ovoj utakmici sam već nešto pisao prekjuče.Tada sam izrazio svoje uverenje da će Phoenix u ovoj utakmici pokazati svoju moć, jer bi trebao biti kompletan nakon suspenzije Stoudemire-a i Diaw-a. San Antonio se u prethodnoj utakmici, iako je naspram sebe imao oslabljeni Phoenix, namučio i do pobede došao uz dosta sreće i to u poslednjem minutu utakmice. Odličnu partiju je odigrao Marion, mada da je u 2. poluvremenu nastavio u istom ritmukaoiu prvom, Phoenix bi tu utakmicu dobio. Posmatrajuci njihove medjusobne duele lako se uočava da retko kada utakmica ode u produ Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 19, 2007 Svaka čast! Inače jako mi se svidio pick za Jamesa, ali oni na bet-at-homeu nemaju ponudu za broj koševa igrača ili ju ja nisam našao Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 19, 2007 Barcelona oprosti, ali muka mi je više od ovih tvojih analiza za X u košarci. To izgleda stvarno smiješno. Sam sebe poni Quote Share this post Link to post Share on other sites