Jump to content
Sign in to follow this  
inter

Subota 19.5.2007.

Recommended Posts

18:00 Aalborg-Esbjerg 1 @1.65 Hrvatska lutrija 8.5/10

 

3 su kola do kraja Danskog prvenstva, a na vrhu je jako uzbudljivo i neizvjesno.Vodi se velika bitka za 2. mjesto i Kup UEFA.1. mjesto je već odavno osigrao FC Kopenhagen, a za drugo su u borbi Odense(58 bodova), Midtjylland(57 bodova) i Aalborg(55 bodova).Do kraja prventva(3 kola) Aalborg ima u gostima igrati protiv Midtjyllanda i doma protiv Odensea.Midtjylland ima ovo kolo igra protiv Brondbya u gostima i teško će do sva tri boda, što je plus za Aalborg.Aalborg je u odličnoj formi, u zadnjih 6 utakmica 4 pobjede i 2 nerješena rezultata i drugi su na tablici forme iza Kopenhagena.Igraju protiv 7. Esbjerga koji ima 13 bodova više od zone ispdanja i 24 manje od prvog mjesa u Europi.Nisu u formi, u zadnjih 6 utakmica imaju omjer 1-2-3, vidi se pad forme.Aalborg doma ima omjer 7-2-6, a Esbjerg u gostima omjer 3-5-6.Nemaju prostora za pomake, nemaju motiva, a igraju u gostima protiv puno bolje momčadi u boljoj formi i sa puno više motiva.

U me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea-Manchester United(Wembley) vrijeme:16.00 tip:0:1 koeficijent:8,00

Evo finale FA Cupa,nakon njihove utakmice,koja je trebala odlučiti prvenstvo,ali nije zato su se pobrinulli Mourinhovi momci još dvjije utakmice prije,njihova utakmice u prvenstvu je bila totalno nezanimljiv i ostalo je 0:0,mislim da je manchester,trenutno najjači klub na svijetu te mislim da će u ovoj utakmici pobjediti,minimalnim rezultatom. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif

Edited by grandmasterchief

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 - 3878

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, AC Arezzo - Juventus Turin

 

39. kolo talijanske Serie B, vodeći Juventus gostuje kod Arezza koji je prvenstvo započeo sa -6 bodova i trenutno je u grčevitoj borbi za opstanak u drugoj ligi.

 

Arezzo je u zadnjih 7 kola osvojio 19 bodova i tako od kluba koji je najveći dio sezone bio na posljednjem mjestu čak i sa takvim bodovnim zaostatkom da je bilo za vjerovati da su se pomirili sa ispadanjem, došao u poziciju da u posljednjim kolima osigura i opstanak bez kvalifikacija. Antonio Conte bivši kapetan Juventusa predvodi Arezzo, a glavna odlika njihove igre je velika trka i upornost.

 

Juventus je zbog kazne završio u Serie B a u sezonu je ušao sa -15 bodova, nakon prvog dijela sezone kad su se već, bez obzira na oduzete bodove, uključili u borbu za mjesta koja osiguravaju play off kazna im je smanjena na -9 i time su zasjeli na prvo mjesto. Trenutno su 8 bodova ispred trećeg Napolia i samo teorija u kojoj bi morali izgubiti sve 4 utakmice do kraja mogla bi spriječiti njihov direktan plasman u društvo najboljih. Svi u klubu su svjesni da sa ovim igračkim kadrom neće moći konkurirati za vrh u Serie A iduće sezone, najave odlazaka Buffona i trenera Deschampa, a i financijski slaba godina koja neće omogućiti kupovinu nekih skupih pojačanja razlog su za neka previranja u samom klubu.

 

Arezzu su bodovi jako potrebni dok Juve nema rezultatskog imperativa i po meni velika je vjerovatnost da Arezzo u ovoj utakmici ostane nepora

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15 Dinamo(h0:1)-Hajduk X @ 3.40 SuperSport

 

Susreću se dva naša najbolja kluba, najveći derbi kod nas i bilo bi mi stvarno teško da ovdje ništa ne odigram. Odlučio sam se na pobjedu Dinama sa jedan razlike. Utakmica mi se čini neizvjesna ali teško je ići protiv pobjede Dinama jer imaju čak 29 pobjeda iz 32 utakmice, a na domaćem terenu 16 pobjeda iz isto toliko utakmica. Teško je vjerovati da će to prekinuti Hajduk iako su oni najkvalitetnija momčad u našoj lizi poslije Dinama. Na Poljudu je bilo 2-2. U Zagrebu je u zadnje tri utakmice dobio Dinamo i to baš sa jedan razlike. U zadnjih 15 utakmica na Maksimiru protiv Hajduka Dinamo ima 10 pobjeda, 3 neriješena rezultata i 2 poraza. Od tih 10 pobjeda, 6 ih je bilo sa 1 razlike.

Inače formu Dinama ne treba ni spominjati, 19 pobjeda u nizu u lizi. U zadnjih 6 imaju 19 zabijenih i samo jedan primljeni gol. Hajduk s druge strane ima 3 pobjede i 3 neriješena rezultata u zadnjih 6 utakmica.

Zato očekujem da će se i večeras tako nastaviti i da će Dinamo dostojno proslaviti naslov prvaka pred svojom publikom, nadam se sa 1 razlike.

 

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30

Longford - Derry tip 2 @ 1.9

 

Ireland - Premier League

Longford Town Derry City 0:2

Derry City Longford Town 1:0

Derry City Longford Town 1:0

Ireland - Premier League

Longford Town Derry City 0:1

Derry City Longford Town 3:1

Ireland - League Cup

Derry City Longford Town 2:1

 

Derry je na sedmom mestu ili je to daleko od od njihovog cilja, koji je svake godine osvajanje šampionata,ta je tako i ove.Počeli su sezonu dosta loše , od 10 utakmica samo 14 bodova, što je ovakvu ekipu malo.

S druge strane Longford za cilj ima plasman u zlatnoj sredini , dovoljno da ne bi imao trzavice oko ispadanja,.

Na osnovu me

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00, 2.5/Velez - Gimnasia LP, tip 2, @1.90, expekt, 7/10

 

Argentinska nogometna liga, susret 10. Veleza i pretposljednje, 19. Gimnasie.

Velez je prosjecna domacinska momcad, uz omjer 7-5-4 na domacem terenu zauzimaju sredinu tablice. I daju i primaju po gol u utakmici, u prosjeku. Proslo kolo su u gostima osvojili bod protiv jakog treceplasiranog Estudiantesa, rezultat 1:1. Kolo prije su pobjedili na domacem terenu vodeci San Lorenzo 2:1. Do ovih odlicnih rezultata imali su oscilacija, prosjecni rezultati i to se naravno vidi i na tablici gdje zauzimaju 10. mjesto.

Gimnasia je jedna od slabijih ekipa, na gostujucim terenima u 16. utakmica imaju samo dvije pobjede uz 11 poraza. daju manje od gola po utakmici a prime u prosjeku dva gola. Proslo kolo su doma odigrali bijednih 2:2 sa sebi ravnom ekipom, Nuevasa. prije toga imaju cak 5 poraza zaredom sto je samo dokaz da su u katastrofalnoj formi. obje ekipe ne mogu nista, Velez se ne bori za mjesto u kupu Libertadores a Gimnasia s svojom skromnom igrom ne moze nigdje. Dakle, otvorena utakmica bez prevelikog znacenja. U prednosti je domaca momcad zbog puno bolje forme i domaceg terena a over se cini najizglednijim, sto i tradicija kazuje. Zadnje cetri utakmice su bile u overu.

Edited by robi7zg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...