vukovarac 0 Posted May 21, 2007 01:05 Cleveland Indians (-1,5) VS Seattle Mariners --- 1 --- @ 1,926 --- 7/10 --- Pinnacle Danas ce se odigrati utakmica koja se trebala igrati 6.4. ali nije zbog nevremena koje je tada bilo. Cleveland je prva ekipa centralne divizije AL sa 26 pobjeda i 15 poraza. Od zadnjih 10 dobili su 6. Imaju jednu pobjedu u nizu. Kuci su odlicni, 16 pobjeda i samo 4 poraza. Jucer su izjednacili rekord kluba. Najbolji start sezone u domacim utakmicama. Danas idu na poboljsanje tog rekorda. Seattle se nalazi na 3. mjestu zapadne divizije sa 19 pobjeda i 20 poraza. Od zadnjih 10 utakmica dobili su 4. Imaju jedan poraz u nizu. U gostima imaju 7 pobjeda i 9 poraza. Za domacine na brdasce ide Sabathia. Ima 9 startova ove sezone iza sebe i ucinak 6-1 uz ERA 3.65. Ukupno je bacao 61.2 inninga i dozvolio 64 hittova i 28 runova, od cega 9 HR. Dozvolio je 11 walkova, i postigao 63 SO-a. Kuci ima 5 nastupa ove sezone. Omjer 4-0 uz ERA 2.83. Odbacanih 35 inninga, dozvoljenih 31 hitt i 19 runova. Dozvolio je 7 walkova, i postigao 39 SO. Za goste na brdasce ide Cha Seung Baek. Ima 5startova ove sezone iza sebe i ucinak 1-1 uz ERA 5.16. Ukupno je bacao 29.2 inninga i dozvolio 32 hitta i 17 runova, od cega 3 HR. Dozvolio je 7 walkova, i postigao 18 SO-a. U gostima ima 3 nastupa ove sezone. Omjer 1-0 uz ERA 6.88. Odbacanih 17 inninga, dozvoljenih 22 hitta i 13 runova. Dozvolio je 4 walka, i postigao 9 SO. Cleveland ima odlican napad. Sabathia neporazen kuci. Love rekord i mislim da im je to dovoljan poticaj da danas dobiju ovu utakmicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shakazulu 0 Posted May 21, 2007 01:05 NY Yankees - Boston tip 2 @2,25 Boston je vodeća ekipa istočne konferencije sa 30 pobeda i 13 poraza, dok je NY Yenkees treći sa 19 pobeda i 23 poraza. Najavljeni pičeri za večeras su Wakefield za Boston i Wang za NY Yenkees. Nisam neki poznavalac MLB-a ali statistički odnoisno , oslanjajući se na kvalitet najavljenih pičera. verujem da će biti neizvesno ali mislim da će večeras kvalitet pičera odlučiti a on je na strani Wakefielda i meni je dovoljno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted May 21, 2007 02:11, 1. inning/Chicago White Sox - Oakland, tip X, @1.80, Favorit, 5/10 U noćašnjem susretu sastaju se Chicago White Soxi(21-19) i Oakland Athleticsi(22-21). Chicago ima 1 pobjedu u nizu, dok Oakland ima 1 poraz u nizu. Chicago u zadnjih 10 utakmica ima omjer 6-4, dok Oakland ima omjer 5-5. Doma Chicago ima omjer 9-9, dok Oakland na gostovanjima ima 11-9. Ovo im je 4. ovogodišnji me Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted May 22, 2007 MLB 03:40 Arizona - Colorado /Team With Highest Scoring Innings - Tie/ @4.00 Bet365 Generalno gledajuci, Arizona je bolji tim. U dosadasnjem delu sezone ima bilans 24-21, a kod kuce 12-9. U poslednjih 10 meceva ima po 5 pobeda i poraza. U seriji je od 2 pobede. Veceras je startni bacac Brandon Webb, koji je imao 9 startova ove sezone, a ostvario je skor 3-3, uz 3.57 ERA. Nismo navikli da Webb nije u pozitivnom bilansu, ali to je i stvar run supporta. Protiv Colorada je nastupio vec dvaput ove sezone i oba puta je izgubio, ali to je bilo na gostovanju. Za Colorado kao stratni bacac nastupa Aron Cook, koji je startovao takodje 9 puta i ostvario 3-1, uz 4.40 ERA. Sreca njegova jer su sve ostalo porazi, a jedan od njih i od Arizone. Ipak, on je upisao pobedu protiv Arizone, i to u svom poslednjem nastupu. U oba meca Arizona je najvise dosla do 2 runa u jednom inningu. U prvom mecu je isto to ostvario i Colorado, a u drugom Colorado je napravio 3 runa u jednom inningu. Racunajuci na to da se Arizona muci sa Coloradom, da Webb nije u vrhunskoj formi, kao i da ce biti malo runova, mislim da ni jedna ekipa nece odskociti po broju runova u jednom inningu, odnosno da ce najveci broj runova u jednom inningu za obe ekipe biti isti. Quote Share this post Link to post Share on other sites