Barcelona Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 03:40 Arizona - Colorado /Team With Highest Scoring Innings - Tie/ @4.00 Bet365 Neko nepisano pravilo je da ekipa koja mi donese dobitak, sledeceg dana mi taj dobitak uzima. Sto znaci da ne bih trebao na isti tim igrati u dva dana. Ali, ima i ono drugo pravilo - kad ide, onda isprati do kraja. Arizona sada vec ima bilans 25-21, a kod kuce 13-9, sa serijom od 3 uzastopne pobede. Startni bacac veceras je Hernandez koji ima bilans 4-2, uz 4.02 ERA. U svih 9 meceva u koliko je imao nastup kao startni bacac ostajao je po 6-7 inninga, izuzev protiv Houstona, kad je bio u igri samo 4 inninga, a nije ni cudo, jer je popio 8 runova od kojih su 2 HR. Ima 3 nastupa protiv Colorada u ovoj sezoni - 2 pobede i jedan poraz. Samo jedna pobeda je bila sa handicapom (3:1) i to pre neki dan. Tada mu je isti protivnik bio kao i danas - Fogg. Dakle, za Colorado startuje Fogg koji ima slab ucinak u ovoj sezoni: 1-5 uz 4.91 ERA. No, to je tu u skladu sa njegovim prosekom u čitavoj karijeri. Nastupio je dva puta u ovoj sezoni protiv Arizone. Vec sam spomenuo poraz 1:3, a ima i jednu pobedu - 6:3, ali mu taj mec nije usao u obracun. Ipak, na tom kao i na ovom drugom mecu, obe ekipe su napravile po isti broj runova u jednom inningu. Iako mi je prvobitna ideja bila da idem na pobedu Arizone sa handicapom, ipak ponovicu jucerasnji pick i nadam se da me nece izneveriti. Arizona ima startnog bacaca koji je u boljoj formi, ali i Fogg se dobro pokazao u mecu u kome je Webb stajao na drugoj strani, pa mi to govori da bi se i danas mogla voditi pretezno izjednacena borba, sto opet znaci da ni jedna od ekipa ne bi trebala da ima odskakanje u broju runova u jednom inningu. Quote
Recommended Posts