moc 0 Posted May 23, 2007 San Francisco Giants - Houston Astros 2 2,33 Expekt San Francisco Giants - Houston Astros over 8,5 1,90 Expekt Total Houston Runs over 3,5 1,86 Expekt Noćas se sastaju San Francisco Giants i Houston Astros u MLB ligi. San Francisco ima omjer 23-22, a Houston 21-24. Ovo im je me Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted May 24, 2007 04:10 LA Dodgers - Milwaukee /Team With Highest Scoring Innings - Tie/ @3.50 Bet365 Da probamoo opet pronaci timove koji igraju toliko ujednaceno da bi i imali u mecu inninge sa podjednakim najvecim brojem runova. hteo sam opet Arizona - Colorado, ali mali je vremenski prostor, pa ipak idem sa ovim parom, koji mi se sada cak cini i izglednijim za ovakav tip. Obe ekipe nastupaju nocas sa odlicnim startnim bacacima, koji ne dozvoljavaju veliki broj runova, a an ovom mecu cak verujem da bi se moglo desiti da ni jedna ekipa ne stigne do 3 runa! Za Dodgerse startuje Penny, sa skorom 5-1 uz 2.59 ERA. Odlicna sezona za njega, a mora se priznati da dozvoljava iznenadjujuce malo runova. Za Milwaukee ide Capuano, sa 5-1 i 3.72 ERA. Popravio je ERA u odnosu na njegove navike, a ovo bi bilo i mnogo manje da nije u prethodna dva meca, protiv Minnesote (1:8) i Metsa (1:9), zajedno sa ekipom doziveo havariju. Tako je ujedno i vezao dva uzastopna poraza. Pre toga je starrtovao u 5 meceva bez poraza! Njegov prvi start u ovoj sezoni je bio bas protiv Dodgersa (4:3), a u tom mecu su obe ekipe po inninzima napravile po 2 runa. Ocekujem i nocas tvrdji mec u kome duel dva jaka bacaca treba da opravda ovakav tip. Quote Share this post Link to post Share on other sites