Jump to content

Recommended Posts

Posted

Montpellier-Grenoble

( pobjeda Montpelliera s 2 ili više razlike )

Utakmica 38. posljednjeg kola Francuske 2. lige.

Tablica:

1. Metz

Posted

Fri 25-05-2007 - 20:00

Brest - Stade de Reims tip X @ 3.25

Brest ja 15. mesto sa 42 boda, 2 boda više od 18.-tog Cretila koji gostuje Guingamp-u . E sad kad bi svi kojima trebaju bodovi pobedili,ništa se ne bi promrnilo ,pa po meni i nije zanimljkivo.

U slučaju da Cretil uzme 3 boda Brestu bi bod bio baš koliko treba , s druge strane za Reims je sezona završena ,pa s tim verujem da od njih i neće mnogo zavisiti ishod ovog meča.U me

Posted (edited)

Drogheda-Shamrock R. 1 @ 1,80 @ 20,45h @ Germania FT 0:2 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

ulog: 8/10

Susret 12 kola Irske Ericom lige, u kojem se sastaju drugoplasirani Drogheda Utd. i sedmoplasirani Shamrock Roves.

Drogheda je u zadnjih mjesec dana zapala uvelike probleme, ozljedilo im se čak 13 igrača, tako da su neke utakmice igrali s juniorima, a sve su podredili osvajanju nacionalnog kupa, što im je i uspjelo nakon što su na penale pobjedili Linfield. Tako su uspjeli osvojiti Setanta kup koji je po va

Edited by Voluharica
Posted

St. Patrick's Athletic - Sligo Rovers 1 @1.5

Patrick je prvi i doma od 5 utakmica ima 4 pobjede, dok Sligo u gostima uglavnom ide na izlete (4 poraza za redom). U me

Posted

Waterford - Longford Town

Dvoboj začelja. Waterford nakon 10 utakmica ima 8 bodova, Longford nakon 11 utakmica 7 bodova. Longfordu je oduzeto 6 bodova zbog licenciranja, tako da ustvari imaju 1 bod. Klub je zbog toga blago rečeno u banani jer ionako su bili zadnji, a sada su u još goroj poziciji i ne znaju ni sami kako da se izvuku. U svjetlu te činjenice bilo bi interesantno odigrati na Waterford, ali postoji povijest ogleda ovih ekipa koja ka

Posted

20:45 - St. Patricks Athletic - Sligo Rovers (0:1) - 1 - 2.05

U večerašnjem susretu Irske Premier lige vodeći St. Patricks Athletic dočekuje na svom stadionu Richmond Parku osmoplasirani Sligo Rovers. Dosta toga se već i napisalo o ovom susretu, ali za spomenuti je da St. Patrick's Athletic u pet odigranih utakmica kod kuće ima 4 pobjede i 1 nerješen susret, te da su postigli 9 golova, a primili samo 2. S druge strane Sligo Roversi su na gostovanju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...