Bet Fre@k 0 Posted March 14, 2005 Petrova - Raymond Petrova ove godine na hard biljezi skor od 7/3, dok Raymond ima bijednih 2/2.Raymond je ove godine odigrala svega 2 turnira (u prvom kolu Sydney-a ispala je od Dechy, a zatim je u trecem kolu Australian Open-a predala Anastasi Myskinoj.) Mislim da je u ovom trenutku Petrova za klasu bolja igracica od Raymond, Petrova je na ovom turniru u Indian Wells-u 6. nositeljica i u prvom kolu je izbacila Zanetti (prilicno lagano), dok je Raymond imala puno problema sa kvalifikanticom Bondarenko. Po meni ovo je Pick Dana! :idea: Petrova - Raymond==>1 (10/10) Petrova - Raymond==>2:0 (9/10) (1.90 u Favoritu) SRETNO SVIMA!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Share this post Link to post Share on other sites
Bet Fre@k 0 Posted March 15, 2005 Petrova - Raymond Petrova ove godine na hard biljezi skor od 7/3, dok Raymond ima bijednih 2/2.Raymond je ove godine odigrala svega 2 turnira (u prvom kolu Sydney-a ispala je od Dechy, a zatim je u trecem kolu Australian Open-a predala Anastasi Myskinoj.) Mislim da je u ovom trenutku Petrova za klasu bolja igracica od Raymond, Petrova je na ovom turniru u Indian Wells-u 6. nositeljica i u prvom kolu je izbacila Zanetti (prilicno lagano), dok je Raymond imala puno problema sa kvalifikanticom Bondarenko. Po meni ovo je Pick Dana! :idea: Petrova - Raymond==>1 (10/10) Petrova - Raymond==>2:0 (9/10) (1.90 u Favoritu) SRETNO SVIMA!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Petrova dobila 2:1, sa tim da je prvi set izgubila 6:7 , steta ipak mi je proslo cista pobjeda AJMO U NOVE POBJEDE !!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Share this post Link to post Share on other sites