El Presidente 0 Posted May 26, 2007 (edited) Sve o Edited May 26, 2007 by Voluharica Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 5, 2007 U mecu Henin - Williams, mislim da bi Serena mogla iznenaditi. h2h je 2-2, istina Henin je obje pobjede ostvarila na zemlji, ali jos tamo 2003. godine, u Charlestonu i sto je puno vaznije u Parizu. Ovo je idealna prilika za Serenin revans. Iako je Serena u prvom kolu malo teze prosla Pironkovu, ni u ostalim mecevima iako to kod obje rezultatski odlicno i uvjerljivo izgleda, nisu bile bez problema. Henin je ove godine porazena samo 3 puta, jedan od tih poraza nanijela joj je i Serena u finalu Miamia okrenuvsi u svoju korist vec izgubljen mec. Serena je malo manje igrala, ima dva poraza, jedan od Schnyder i predaju Chan. Sto se tice Jankovic, tu se slazem.. u dobroj je formi i ne bi trebala imati problema protiv Vaidisove, iako joj ona sto se vidi po medjusobnim mecevima i ne lezi previse. 2-4 je u korist Vaidisove. Kuznetsova - Ivanovic, ipak Kuznetsova.. Ana ju je dobila u Berlinu, ali vise je tome pridonijela Ruskinja svojim greskama nego Ivanovic svojom igrom. Iako zbog te njene nestabilnosti u bitnim mecevima, ne volim previse igrati na Ruskinju.. ovdje brani proslogodisnje finale i mislim da ce proci dalje.. Sharapova - Chakvetadze, dvoboj dviju Ruskinja, koje se cijelu sezonu bore s ozljedama i koje na zemlji bas i nisu naj.. h2h je 3-0 za Sharapovu. Sharapovoj je Schnyder neki dana "poklonila" mec.. i mislim da ce iskoristiti tu sansu i ovdje napraviti jos jedan korak dalje protiv Chakvetadze.. mozda i rezultatom od 2:0 u setovima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted June 5, 2007 sjajni mečevi i sve je bilo više manje kao što sam i predvidio............ Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted June 9, 2007 stigli smo i do posljednjeg meča u Quote Share this post Link to post Share on other sites