inter 0 Posted June 1, 2007 20:30 Estonija-Hrvatska 2(-1.5) @2.05 HL Da krenem od onoga što me najviše privuklo u ovoj utakmici.To su izjave Slavena Bilića koji tvrdi da je ovo utakmica biti ili ne biti za nas te da ćemo u slučaju nepobjede teško proći ove kvalifikacije.Trenutno smo prvi na tablici grupe sa 13 bodova, no nemamo pravo na pogrešku jer nas sa 11 bodova slijede Izrael, Rusija i Engleska(Engleska i Izrael s utakmicom više).Do kraja imamo igrati sam Izraelcima i Rusima doma, te Englezima u gostima(nabrojao sam samo te Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted June 2, 2007 Spain - Segunda Division 18:30 Sporting Gijon - Ciudad de Murcia 1 @1.90 Hrvatska Lutrija Sporting Gijon dele 4 boda u poslednje 3 utakmice od teoretskog opstanka u Segundi. Ima 50 bodova, što je u ovom momentu 6 više od druge ekipe Reala iz Madrida, sa kojim ima nepovoljan medjusobni odnos, tako da mora imati bar bod više na kraju. No, ne treba se previše plašiti pošto Real B igra loše i teško je poverovati da mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 2, 2007 20:00 - Bosna - Turska - više od 1,5 gol u 1. pol. - 2.70 - Expekt Večeras se sastaju u grupi C trenutno prva Turska koja je do sada u šet utakmica postigla 4 pobjede i 1 neodlučenu utakmicu uz omjer golova 14:3 i osvojenih 13 bodova, te trenutno treća BiH koja je u pet utakmica zabilje Quote Share this post Link to post Share on other sites