robi7zg 0 Posted June 2, 2007 (edited) 12:15, Hernandez O - Bjorkman J, tip 1, @1.30, supersport, 9/10 Jedan jako dobar zicer. Oscar Hernandez je igrač zemljanih podloga, gotovo sve turnire igra na zemlji. U zrelim je igračkim godinama, navršio nedavno 29. Od rezultata najbolje izgleda četvrtfinale Barcelone gdje je izgubio od Calleria. Ima još druga kola Rima, Hamburga, Acapulca i polufinale challengera u Napoliu. Rezultati nisu sjajni ali kad se pogledaju protivnici od kojih je gubio u večini slučajeva se nema šta prigovorit. Igrao sa Nadalom, Robredom, Calleriem, Staraceom. Jedino bodu dva uzastopna poraza prije malo više od mjesec dana u Monte Carlu i Valenciji od Haehnela tj. Koubeka. Očito mala crna rupa, no od tada se sabrao i igra pristojno a gubi samo od vrhunskih zemljanih igrača. U prva dva kola je prošao Guzmana 7-6(4), 6-0, 6-2, i Kohlschreibera 7-6(8), 6-1, 6-1. Sjajno izgleda ovaj meč sa njemcem Kohleschreiberom koji u zadnje vrijeme igra sjajno na zemlji. Oscar je jako malo griješio uz postotak servisa iznad 65% i 70% poena osvojenih na svoj servis. Izgleda odlično i očito se jako dobro pripremio za ovaj va Edited June 2, 2007 by robi7zg Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 2, 2007 Uz ovo mislim da se moze probati odigrati na Safarovu protiv Mauresmo koja jos uvijek cini se nije ona prava. Igrale su zajedno samo jednom, u osmini finala Australie pocetkom godine, Safarova je bila bolja 6/4 6/3. Na zemlji su ove sezone podjednake, Mauresmo ima 6-3, Safarova 8-2. Mauresmo je u 1. kolu sa 6/0 7/5 pobijedila Granville, potom Dechy 6/4 6/7 6/1, a Safarova Beygelzimer 6/4 6/3, i Pratt 6/0 6/1. Safarova @ 2.30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted June 2, 2007 kolega Robi je gore uzeo 1 na Hernandeza, a ja sam se odlučio za hendikep........ O.Hernandez-Bjorkman(-6,5) 1 @ 1,90 @ 12,15h @ Germania ulog: 7/10 Jedan jako zanimljiv susret u kojemu sam odlučio uzeti hendikep kontra Bjorkmana, razloga je više........ Hernandez, Oscar, Quote Share this post Link to post Share on other sites