Jump to content
Sign in to follow this  
robi7zg

Subota 02.06.2007.

Recommended Posts

12:15, Hernandez O - Bjorkman J, tip 1, @1.30, supersport, 9/10

Jedan jako dobar zicer. Oscar Hernandez je igrač zemljanih podloga, gotovo sve turnire igra na zemlji. U zrelim je igračkim godinama, navršio nedavno 29. Od rezultata najbolje izgleda četvrtfinale Barcelone gdje je izgubio od Calleria. Ima još druga kola Rima, Hamburga, Acapulca i polufinale challengera u Napoliu. Rezultati nisu sjajni ali kad se pogledaju protivnici od kojih je gubio u večini slučajeva se nema šta prigovorit. Igrao sa Nadalom, Robredom, Calleriem, Staraceom. Jedino bodu dva uzastopna poraza prije malo više od mjesec dana u Monte Carlu i Valenciji od Haehnela tj. Koubeka. Očito mala crna rupa, no od tada se sabrao i igra pristojno a gubi samo od vrhunskih zemljanih igrača. U prva dva kola je prošao Guzmana 7-6(4), 6-0, 6-2, i Kohlschreibera 7-6(8), 6-1, 6-1. Sjajno izgleda ovaj meč sa njemcem Kohleschreiberom koji u zadnje vrijeme igra sjajno na zemlji. Oscar je jako malo griješio uz postotak servisa iznad 65% i 70% poena osvojenih na svoj servis. Izgleda odlično i očito se jako dobro pripremio za ovaj va

Edited by robi7zg

Uz ovo mislim da se moze probati odigrati na Safarovu protiv Mauresmo koja jos uvijek cini se nije ona prava. Igrale su zajedno samo jednom, u osmini finala Australie pocetkom godine, Safarova je bila bolja 6/4 6/3.

Na zemlji su ove sezone podjednake, Mauresmo ima 6-3, Safarova 8-2.

Mauresmo je u 1. kolu sa 6/0 7/5 pobijedila Granville, potom Dechy 6/4 6/7 6/1, a Safarova Beygelzimer 6/4 6/3, i Pratt 6/0 6/1.

Safarova @ 2.30

kolega Robi je gore uzeo 1 na Hernandeza, a ja sam se odlučio za hendikep........

O.Hernandez-Bjorkman(-6,5) 1 @ 1,90 @ 12,15h @ Germania

ulog: 7/10

Jedan jako zanimljiv susret u kojemu sam odlučio uzeti hendikep kontra Bjorkmana, razloga je više........

Hernandez, Oscar,