eagle_1313 3 Posted June 2, 2007 (edited) Evo jednog kiksa kladionice - ovo iskorisitite svi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Larry Hughes - 11.5 koševa - manje @ 1.80 PSK-a Larry Hughes je jako dobar i zahvalan igrač, frugi je strijelac Clevelanda sa Cavsa sa 15 poena po utakmici. U dosadašnjim utamicama playoffa je tako Edited June 2, 2007 by eagle_1313 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 2, 2007 Clevland-Detroit 02:30 tip:1 koeficijent:1,95 Nakon prekjučerašnje drame,koju je Clevland dobio u drugom produ Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted June 2, 2007 02:30 pk/Cleveland - Detroit 1/1 2.30 Odlučio sam se na ovo jer je kolega već stavio na čistu pobjedu a ja ču zato na poluvrijeme kraj staviti 1/1 jer mislim da Cleveland mora iskoristiti meč loptu a uz to su i puno jači ove sezone. Prve dvije utakmice je dobio Detroit(gdje je Cleveland dominirao cijelo vrijeme i onda Detroit samo to završio), zato je sada Cleveland u nekom malom naletu od tri uzastopne pobjede i vjeruju u prolaz u finale play off-a. Kao i do sada predvodit će ih više nego odlični James LeBron koji je u zadnjoj utakmici dao sve što je mogao i postigao 48 poena. U cleveland vjeruju da će im ove godine poći za rukom i proći u finale, prošle godine su tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 3, 2007 joooooooj bilo je iz x u 1,ali svaka čast na skoro pogo Quote Share this post Link to post Share on other sites