Jump to content
Sign in to follow this  
inter

Nedjelja 03.6.2007.

Recommended Posts

13:30 Guillermo Canas - Juan Monaco 2(+5) @1.83 Bet365

Dvije oklade zaredom sa ulogom 10/10, ali vjeujte nije bezveze.Prošla je prošla bez problema, Ivry na koji je hendikep bio 5.5 dobio je 13, a danas je hendikep na Canasa -5, a ja idem protiv njega.Mislim da ovo nije realan odnos snaga, i za mene je ovo poprilicna greška bokija, za mene mec 50:50, pa ovaj hendikep nikako ne mogu propustiti.Cak i razmišljam dali da uzmem pobjedu Monaca za 3.00 koje nudi betfair.Mo

Davydenko, Nikolay - Nalbandian, David - tip 1 - 1,80 - SuperSport

Davydenko je 4. igrač svijeta, a Nalbandian 18. igrač.

Dosada u me

15:15 Sharapova - Schnyder 2 @ 2.20 (Supersport)

Svoj sesti medjusobni susret u karijeri odigrat ce danas u 4. kolu RG-a 2. nositeljica Maria Sharapova i Patty Schnyder, 14.nositeljica. Sharapova je u prednosti 4-1, medjutim samo jedan mec odigrale su na zemlji (Rim, 2005.) i taj je dobila Svicarka (3/6 6/3 6/1).

Sharapova je u Pariz stigla nakon ozljede zbog koje je sa terena izbivala skoro dva mjeseca. Iz tog razloga na zemlji je kao pripremu za RG odigrala samo 1 turnir (Istanbul), sveukupno tri meca, a porazena je u polufinalu od Aravane Rezai. S druge strane Schnyder je odigrala jako dobro ovaj dio sezone na zemlji, nakon dva poraza u 1. kolima u Americi, u Europi je ipak popravila stanje, dva cetvrtfinala i polufinale Rima. Pritom je pobijedila i neka od zvucnijih imena zenskog tenisa, Jankovic, Serenu Williams, Hingis...

U prvim kolima Roland Garrosa, obje su se namucile, Schnyder malo vise naravno sto je vidljivo iz rezultata, od tri odigrana meca u dva je za pobjedu morala igrati 3.set, ali niti Sharapovoj iako je rezultatski uvjerljivija nije bilo lako, pogotovo protiv Loit u 1. kolu i Kudryavtseve jucer.

Schnyder: Sucha (2/6 6/1 6/2); Bondarenko (6/3 6/2); Knapp (6/1 4/6 7/5)

Sharapova: Loit (6/3 7/6); Craybas (6/2 6/1); Kudryavtseva(6/1 6/4)

U posljednja dva nastupa na Roland Garrosu Patty Schnyder zavrsavala je u 4. kolu, nadam se da to tako nece biti i ove godine, vec da ce ako ne uspije napraviti vise barem izjednaciti svoj najbolji rezultat RG-a, a to je cetvrtfinale iz 1998. godine.